11.1 C
Belgrade
10.4 C
Zagreb
9 C
Sarajevo
25.04.2024.

Otmenost i ženstvenost u svakom komadu: Brend Coast predstavio novu L’appuntamento kolekciju!

IZDVAJAMO

Brend COAST koji karakteriše glam estetika, oštri krojevi i visokokvalitetni materijali, predstavio je novu SS ’23 kolekciju. 

Italija, kolevka mode i dizajna je poslužila kao nadahnuće za kreiranje nove, proleće leto  kolekcije modnog brenda COAST koja nosi naziv L’appuntamento. Boje koje prijaju preplanulom tenu i krojevi koji laskaju ženskoj figuri čine osnovu nove kolekcije kojom dominiraju haljine.

Upravo taj drevni predmet dame biraju kada se spremaju za sastanak – ital. L’appuntamento. Brend je kreirao mnoštvo haljina koje se mogu nositi od jutra do večeri, na sastanak sa drugaricama, voljenom osobom ili na čak onaj istorijski, koji menja život.

Kako osnovu brenda čine bezvremenski otmeni komadi i najfiniji krojevi, tako je i nova kolekcija nastala upravo u tom duhu. Novi modeli osvojiće srca žena koje vole istovremeno jednostavne i efektne krojeve. Kolorit SS ‘23 kolekcije karakterišu vesele boje proleća, od vatreno ciklama, kraljevski plave, lajm, nežno roze i ljubičaste pa sve do nezaobilaznih klasika, crne i bele boje.

Zaštitno lice L’appuntamento kampanje je top-model Danijela Dimitrovska koja je savršeno iznela nove COAST modele.

COAST artikli se mogu pronaći i na novoj adresi, u samom srcu grada, u novootvorenom lifestyle ateljeu Jedanaest, na adresi Kralja Petra 11, kao i online.

 

Foto & PR: COAST

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije