10.6 C
Belgrade
8.7 C
Zagreb
10.5 C
Sarajevo
29.03.2024.

Beograd postaje epicentar najveće evropske proslave 150. rođendana Levi's 501!®

IZDVAJAMO

Američki brend Levi's, kreator legendarnih farmerica 501®, slavi 150 godina od njihovog nastanka. Na globalnom nivou brend će organizovati različite vrste aktivacija, od kojih će Levi’s žurka u San Francisku biti vodeći američki event, dok će Beograd biti domaćin velikog evropskog događaja posvećenog ovom ikoničnom modelu.

Od 20. do 21. maja 2023. godine u galeriji Štab u prizemlju šoping centra Galerija, imaćete priliku da se upoznate sa istorijom brenda Levi’s i modela 501®, da učestvujete u upcycling radionicama, dobijete savete vodećih srpskih stilista, te da učestvujete u razmeni džinsa i drugim zanimljivim aktivnostima.

Tokom prvog dana događaja, moći ćete da personalizujete nove Levi’s modele u okviru Tailor shop-a ili da donesete nošene artikle brenda na manju popravku ili doradu.

Iskusni krojači i modelari vodiće vas na upcycling radionicama kroz proces kreiranja nekih novi stilskih favorita koristeći stari teksas, u skladu sa održivim modnim principima.Iskoristite priliku tokom aktivacije „Denim Swap” da svoje nošene Levi's komade garderobe zamenite za druga vintage izdanja. Poznati srpski stilisti Ašok Murti, Vanja Pantin, Kristina Bekvalac i Stefan Orlić učestvovaće od 17 časova u “Speed date a stylist” segmentu i deliti savete o odabiru pravog kroja farmerica, nošenju džinsa u različitim prilikama, stilizovanju “denim on denim” kombinacija, kao i usklađivanju različitih krojeva farmerica sa različitom vrstom obuće.

Poslednji segment događaja u subotu biće humanitarna aukcija zatvorenog tipa, na kojoj će se prikazati vintidž modeli 501® u reinterpretaciji Dragane Ognjenović, Igora Todorovića, Ane Ljubinković, Ines Janković, Matije Vujice, Tijane Žunić, Tamare Jarić, Nine Rajak, Dechko Tzara, House of Zla, Discipline, Aleksandra Zabunovića, Ivane Rabrenović i Dijane Malnar.Sav prikupljeni novac doniraće se programu UNDP koji se bavi tretiranjem industrijskog otpada, naročito teksasa.

Za DJ pultom naći će se Marko Nastić, jedan od najpoznatijih dižejeva i producenata u ovom delu Evrope. Tailor i Repair shop očekuju posetioce i u nedelju, 21. maja od 12 do 18 časova. Na tematskim Upcycling radionicama imaćete mogućnost da iskažete svoju kreativnost i napravite igračke od džinsa, kao i modne dodatke od tekstila i aluminijumskih otvarača sa limenki.Studenti Fakulteta organizacionih nauka će učestvovati u Case study izlaganju tokom popodneva i predstaviti inovativna rešenja na temu održive mode, u skladu sa misijom brenda.Nakon proglašenja pobednika, prisutni će uživati u nastupima miljenicama mlađih generacija, hip hop pevačice Zere i DJ Lanne.

PR: Fashion Company

Foto: Levi's

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije