14 C
Belgrade
10.4 C
Zagreb
11.6 C
Sarajevo
25.04.2024.

Otkrijte novu kolekciju Louis Vuitton humanitarnih narukvica!

IZDVAJAMO

Kao deo kontinuiranog partnerstva sa UNICEF-om, modna kuća Louis Vuitton lansirala je novu verziju Silver Lockit narukvice od perli, prepoznatljivu po čuvenom šarmantnom detalju u obliku katanca.

Narukvica iz kolekcije Silver Lockit deo je jedinstvene humanitarne inicijative luksuznog pariskog brenda, a za glavno lice kampanje izabrana je LV brend ambasadorka Kloi Grejs Moric, koja je ujedno dala i svoj kreativni doprinos u osmišljavanju ovog komada ekskluzivnog srebrnog nakita.

 

Novi Silver Lockit dizajn karakteriše ikoničan minijaturni katanac, koji je ovoga puta postavljen između šest srebrnih perli koje su nanizane sa dve strane. Narukvica je izrađena od najfinijeg kaučuka dostupnog u crvenoj, crnoj i plavoj boji, a tu je i premium verzija izrađena od titanijuma. Narukvica je dostupna na sajtu i u zvaničnim Louis Vuitton radnjama širom sveta, a kuriozitet je da se od svake prodate narukvice čija se cena kreće oko 470 dolara, čak 150 donira najvećoj globalnoj fondaciji za unapređenje prava i položaja dece.

Foto & PR: Louis Vuitton

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije