6.7 C
Belgrade
6.8 C
Zagreb
1.6 C
Sarajevo
18.04.2024.

Lacoste: 90 godina stila koji ujedinjuje!

IZDVAJAMO

Od svog osnivanja, brend Lacoste neizostavni je deo kako ulične, tako i pop kulturu, a ova kultna etiketa je čak uspela da pronađe svoje mesto na nekim od najpoželjnijih modnih pista, zajedno sa modnim dizajnerima najvišeg svetskog ranga i renomea.

U susret letu, kultni krokodil predstavlja se živim, konstantno evoluirajućim nasleđem koje iznova afirmišu njegovi raznoliki nosioci i obožavaoci. Povodom svog jubilarnog 90. rođendana i u čast  uticaja koji ima na stil generacija, brend je kreirao kampanju pod nazivom „Nemogući susreti“ u kojoj se na originalan način naglašavaju sve zamršenosti i međupovezanosti njegovih stilskih i geografskih zajednica.

Projekat povezuje četiri para Lacoste subkultura jedne sa drugom, pokazujući njihove jedinstvene razlike i sličnosti, krećući se od Sao Paola, preko Majamija i Seula do Njujorka. Različiti, vibrantni svetovi ujedinjuju se se u ljubavi prema nesputanom Lacoste duhu, kreirajući autentičan i jednako ekskluzivan pogled na uticaj koji Lacoste ima na svim svetskim meridijanima. Zavirite u kampanju i javite nam utiske!

Foto &PR: Lacoste

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije