13 C
Belgrade
9.4 C
Zagreb
15 C
Sarajevo
25.04.2024.

Nova New Balance x Aimé Leon Dore capsule kolekcija je san za sve ljubitelje pastelne palete!

IZDVAJAMO

Prefinjenost, udobnost i savršen sklad. Ovako bismo opisali još jedan rezultat kreativne sinergije poznatih brendova  Aimé Leon Dore i New Balance, a ovaj dizajnerski duo ljubiteljima rafiniranog sportskog stila predstavlja se siluetom koju njihovi obožavaoci najviše vole: New Balance 550, i to sa potpuno dve nove iteracije, „Taupe“ i „ Brown“.

U pravi čas, novi model patika dolazi da upotpuni letnji stil, a prepoznatljiv je po težem gornjištu od najfinijeg antilopa, koji se proteže do sredine stopala, uparenim sa robusnim platnom od konoplje.

Obe verzije siluete karakteriše beli srednji đon i upečatljiv detalj na etiketi u vidu potpisa modela 550 i ukrasa na sredini stopala, sa zajedničkim brendiranjem prisutnim na jezičku, peti i ulošku.

Udružene, „Taupe“ i „ Brown” modeli kreiraju nežnu kafenu paletu kod koje je gotovo nemoguće odlučiti kojoj nijansi pokloniti prednost. Ukoliko već imate svog favorite, možete ga pronaći na zvaničnom Aimé Leon Dore sajtu, gde je dostupan po ceni od oko 120 evra.

Foto & PR: Aimé Leon Dore

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije