19.8 C
Belgrade
14.5 C
Zagreb
15 C
Sarajevo
28.03.2024.

Nova Samsung Galaxy A serija za nove avanture!

IZDVAJAMO

Pametni telefoni postali su nezamenjivi deo modernog života. Posao, trening, zabava i uživanje gotovo su nezamislivi bez njih. Karakteristike tih telefona su brojne i drugačije, a kompanija Samsung se trudi da različitim modelima zadovolji sve korisnike, pa čak i one zahtevnije.

Svetliji ekran, naprednija kamera, duže trajanje baterije – samo su neke od karakteristika nove Galaxy A serije koja nudi vrhunsku mobilnu tehnologiju. 

Pravite neverovatne dnevne i noćne fotografije 

Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G su najnovija dva mobilna telefona iz Samsung Galaxy A serije. Budite kreativni i pravite savršene dnevne i noćne fotografije koje ćete kasnije srediti unapređenim kreativnim alatima za uređivanje. Novi modeli omogućiće korisnicima da prave stabilne i čiste video snimke, da vide jasno čak i pri jakom osvetljenju i više se bave onim što vole uz bateriju koja traje duže od dva dana.

Uživajte u savršenim slikama visokog kvaliteta čak i u uslovima jakog osvetljenja zahvaljujući vodećim Samsung Galaxy Nightography i VI funkcijama. Bilo da želite da napravite savršen selfi ili se povežete preko superkvalitetnih video poziva, Galaxy A54 5G nudi neverovatne detalje zahvaljujući prednjoj kameri od 32MP.

Novi pametni telefoni prave video snimke impresivne jasnoće, bez zamagljenja, uz unapređenu optičku stabilizaciju slike (OIS) i video digitalnu stabilizaciju slike (VDIS). Čak i ako im ruke nisu stabilne ili snimaju u pokretu, korisnici mogu da budu sigurni da će napraviti neverovatan sadržaj. Za avanture kada padne noć i u uslovima slabog osvetljenja, noćni režim rada pomaže korisnicima da snime više detalja širenjem veličine piksela kamere. 

Prvi put na najnovijim uređajima Galaxy A serije, sada možete lakše ukloniti neželjene senke i odsjaje zahvaljujući unapređenim alatima za uređivanje. Fotografišite i sredite fotografiju da izgleda savršeno! 

Gledajate omiljene videe na živopisnom ekranu, uz bateriju koja dugo traje 

Oba uređaja se odlikuju imerzivnim Super AMOLED ekranima, od 6,4 inča na modelu Galaxy A54 5G i 6,6 inča na modelu Galaxy A34 5G. Oba ekrana su unapređena za savršenu vidljivost napolju, čak i na jakoj sunčevoj svetlosti. Uz unapređen Vision Booster i stopu osvežavanja od 120 Hz, ovi ekrani su verni pratioci korisnika pri promeni uslova osvetljenja. 

Bezbednost je, uz kvalitet, uvek na prvom mestu. Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G garantuju čak četiri generacije OS ažuriranja i pet godina ažuriranja bezbednosnih funkcija. Ove funkcije omogućavaju korisnicima da pristupe najnovijim softverima i bezbednosti radi maksimalnog veka korišćenja pametnog telefona. 

Povežite se sa drugim uređajima, ali ostanite bezbedni 

Poboljšana mobilna iskustva oslanjaju se na napredne sigurnosne funkcije. Samsung Knox omogućava da se podaci čuvaju pod ključem uz mobilnu bezbednost visokog nivoa. Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G korisnicima daju pristup tabli za bezbednost i privatnost, preko koje lako može da se vidi kako aplikacije prate podatke i koja omogućava jednostavne načine da se zaustavi neželjeno prikupljanje podataka. Kada korisnici žele da podele važne fajlove koji sadrže osetljive ili lične informacije na najvišem nivou privatnosti i kontrole, tu je funkcija Private Share. Ona omogućava deljenje fajlova samo sa naznačenim primaocima u ograničenom vremenu i bez mogućnosti pravljenja skrinšotova.

Gledajte Youtube bez prekida

Iskoristite do dva meseca besplatnog YT Premiuma na svom Samsung Galaxy uređaju koji ispunjava uslove i gledajte omiljene video snimke bez oglasa i bez Wi-Fi mreže. Aktivirajte Samsung A54 i Galaxy A34 do 02.3.2024. Nakon isteka probnog perioda (od 1 do 2 meseca besplatne upotrebe) naplaćuje se mesečni iznos pretplate, koji je podložan promenama u skladu sa uslovima pružaoca usluge. 

Više o akciji možete naći na Promocija mobilnih telefona A serije: Gledaj Youtube bez prekida | Samsung Srbija

 Foto & Pr: Samsung

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije