24.2 C
Belgrade
17 C
Zagreb
18 C
Sarajevo
05.06.2023.

H&M Innovation Re-Enchantment Story kolekcija za dcu spaja svetlucavu modu są čarobnim inovacijama!

IZDVAJAMO

H&M sa ponosom predstavlja najnoviju dečju kolekciju u svojoj inicijativi Innovation Stories, kolekciju prepunu fantazije, fokusiranu na ukrase, dizajniranu za mlade.

Pod nazivom “Re-Enchantment Story” i inspirisana astrološkim kartama i mitskim bićima, kolekcija ističe napredak postignut na polju inovativnih ukrasa. Nežne haljine i bluze, heklani komadi, predimenzionirani denim i upečatljivi dodaci ukrašeni su ukrasima od bisera i kamenčića napravljenih od 100% recikliranog materijala.

”Za našu drugu kolekciju Innovation Stories za decu, hteli smo da napravimo sanjivu i svetlucavu kolekciju. Koristili smo ukrase od 100% recikliranog materijala koji nam pomažu da postignemo cilj da do 2030, svi budu od održivih materijala. Nadamo se da će ova fantastična kolekcija svestranih komada pokrenuti razgovore o cirkularnosti i nadahnuti sledeću generaciju da sanja”, rekla je Ella Soccorsi, dizajnerka u H&M-u.

KLJUČNI KOMADI

Čarolija svetlucave mode susreće se sa čarolijom inovacije, sa ključnim komadima poput prozirne haljine i cool street style odeće u sanjivoj paleti bledo roze i plave boje. Žuta haljina ukrašena je sa biserima i volanima, a plava, sa ukrasima od kamenčića i bisera, osvojiće mlada romantična srca. Heklani dvodelni komplet prepun bisera, oduševiće ljubitelje plaže. Predimenzionirani denim, gornji delovi sa astrološkim printom, nakit kao i mini torbica s perlama dodaju neuobičajenu energiju.

ODRŽIVIJI MATERIJALI

Edukativne i očaravajuće u jednakoj meri, ključne inovacije uključuju Meanwhile komade denima izrađene od mešavine organskog i otpadnog pamuka, dok je nekoliko haljina, suknji i bluza izrađeno od recikliranog poliestera. Za nakit su korišćeni reciklirani mesing i poliester, naočare za sunce izrađene su od reciklirane plastične smole, a mini torbica sastoji se od recikliranog poliestera.

H&M Innovation Re-Enchantment Story kolekcija za decu biće u prodaji na internet stranici hm.com od 13. aprila. Kolekciju pogledajte OVDE.

PR & Foto: H&M

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije