14.6 C
Belgrade
13.7 C
Zagreb
12.7 C
Sarajevo
29.03.2024.

Lancôme donosi tretmane nege kože visokog kvaliteta u parfimerije!

IZDVAJAMO

 

Prošle nedelje u Jasmin perfimeriji u tržnom centru Galerija zvanično je otvorena nova era u nezi kože brenda Lancôme.  U saradnji s Jasmin parfimerijama, Lancôme predstavlja svoju  Absolue kabinu za tretman nege: novi način prezentacije legendarnih proizvoda i vrednosti brenda s više od 86 godina duge tradicije.

Ekskluzivno unutar odabranih Jasmin radnji Lancôme je napravio kutak gde u potpunoj privatnosti, uz zvezdano nebo, možete uživati u jednosatnom vrhunskom tretmanu lica uz njihovu Absolue Premium liniju proizvoda.

Ekskluzivni Lancôme tretman s premium linijom Absolue spaja luksuzno iskustvo i neverovantu negu kože: pruža Vašoj koži profesionalnu negu, opušta Vaša čula i revitalizuje Vašu kožu.

Absolue je najluksuznija linija unutar Lancôme asortimana nege kože. Sastojci i formule razvijeni su naukom i pružaju visoko kvalitetnu njegu koja regeneriše i transformiše kožu. Spoj dragocenih formula i stručne tehnike masažnih pokreta čine svaki tretman prestižnim trenutkom koji će oduševiti Vaša čula.

O SAMOM TRETMANU

Ekskluzivni Absolue tretman spaja regenerativnu moć sastojaka s maksimalnom učinkovitošću. Prožet je snagom Absolue linije proizvoda obogaćenih ekstraktom ruže koji deluju na regeneraciju kože. Neverovatna tekstura i miris u kombinaciji s masažnim potezima savršeno će razmaziti Vas i Vašu kožu.

Dizajn kabine omogućuje Vam potpunu privatnost i udobnost. Tokom jednosatnog termina, stakla kabine se zamagljuju tako da se možete usresrediti na apsolutni odmor i opuštanje. 

Ovo opuštajuće iskustvo s Absolue proizvodima inspirisanim naukom o dugovečnosti kože Vašem licu vraća revitalizovan, blistav i svež izgled i poboljšan ton kože. 

Tretman takođe uključuje dijagnostiku kože i preporuku za rutinu nege kao i laganu šminku nakon tretmana. 

VIŠE O ABSOLUE LINIJI

Od 1965. godine, Absolue nega kože inspirisana je prirodom i unapređena naukom. Svaki proizvod ove linije oslikava Lancôme vrednosti: izvrsnost, visoku učinkovitost, naprednu tehnologiju i strast za vrhunskom negom kože. 

Absolue proizvodi deluju na vidljivost znakova starenja kako bi otkrili kožu mlađeg izgleda. Formule iz ove linije sadrže ekskluzivne aktivne sastojke iz Lancôme ruže koja ima jedinstvenu regenerativnu moć. Oduševiće Vas ne samo miris ruže već i tekstura koja se na dodir topi i odmah se upija u kožu za maksimalnu učinkovitost. 

RAZMAZITE SE I REZERVIŠITE SVOJ TERMIN!

Ekskluzivno u Jasmin parfimerijama u TC Galerija možete posetiti Lancôme Absolue kabinu i prepustiti se opuštanju posebnim, profesionalnim proizvodima za negu kože. 

Svoj termin možete rezervisati:

  pozivom na broj telefona 060 3255 758*

– Za više informacija možete kontaktirati centar za savetovanje klijenata na e- mail: contact.luxe.rs@loreal.com

Absolue tretman se može rezervisati u terminima od 12:00 do 20h. Više informacija potražite na ovom linku.

Foto & PR: Lancôme

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije