8.6 C
Belgrade
8.3 C
Zagreb
6 C
Sarajevo
25.04.2024.

U susret proleću, krećemo u najsvežiju beauty nabavku!

IZDVAJAMO

 

Nakon duge i hladne zime, našoj koži potrebna je posebna nega kako bi joj vratili jedrinu, uravnotežen ten, sjaj i blistavost, a pored ishrane, u tome nam pomaže i kozmetika sa najkvalitetnijim prirodnim sastojcima.    

Jednu od najvažnijih uloga u mediteranskoj ishrani čine upravo voće i povrće, a zahvaljujući izobilju vitamina i nutrijenata, ove namirnice bi trebalo da budu deo našeg svakodnevnog menija. Kao prava riznica lekovitih sastojaka, vitamina, minerala i antioksidanasa, voće i povrće često ulaze u sastav prirodnih preparata za negu kože. 

Kako smo nedavno zakoračili u proleće, pravi je trenutak da se zaputimo na sasvim posebnu beauty pijacu i svojoj koži priuštimo jedan poseban tretman ne bi li je osvežili i pripremili za predstojeće sunčane dane. A izobilje ovakvih proizvoda za negu donosi nam sjajna Apivita sa svojim izborom Express Beauty maski za lice na bazi voća i povrća!

Omiljeni grčki kozmetički brend poziva vas da nahranite svoju lepotu svežim sastojcima iz mediteranske ishrane i kreirate svoj lični meni tretmana tako što ćete tokom cele nedelje menjati sastojke bogate antioksidansima i vitaminima.

Na vama je samo da izaberete masku za lice koja najbolje odgovara vašim potrebama u tom trenutku i uživajte u opuštajućem i revitalizujućem iskustvu nege kod kuće.

 

Grožđe za anti-age efekat

 

Express Beauty maska za lice sa grožđem tajna je dugovečnosti u predelima Mediterana budući da je bogata hranljivim elementima i nudi instant antioksidativni i anti-age efekat.

Pomaže u izglađivanju bora i doprinosi čvrstoći kože zahvaljujući dragocenom ulju koštica grožđa, vlaži i poboljšava elastičnost kože uz pomoć maslinovog ulja, koenzima Q10, vitamina E, hijaluronske kiseline i pantenola. Takođe, zahvaljujući eteričnom ulju pačulija, ova maska ima sposobnost da regeneriše zrelu kožu lica. Razlog više da je isprobate već danas!

 

Atričoka za uravnoteženi ten

 

Bogata AHA i PHA kiselinama, Apivita Express Beauty maska za lice sa artičokom osvežava ten, smanjuje vidljive pore i poboljšava teksturu kože. Maska deluje kao veoma blag piling, ali u isto vreme ima fotoprotektivni efekat na kožu.

Zahvaljujući hijaluronskoj kiselini, ova maska hidrira kožu, dok je istovremeno umiruje ekstraktom lista aloe vere, pantenolom i vitaminom E. Maska sa artičokom se posebno preporučuje osobama sa kožom bez sjaja, sklonom promenama boje i vidljivim porama.

 

Pomorandža za blistavost 

 

Sa matičnim ćelijama sočne pomorandže bogatim vitaminom C i krem-gel teksturom, Apivita maska za lice izglađuje mikroreljef kože i trenutno joj vraća njen prirodni sjaj. Zahvaljujući koenzimu Q10, medu od grčkog timijana i hijaluronskoj kiselini, ova osvežavajuća maska vlaži kožu i daje joj blistav  izgled, dok je esencijalno ulje pomorandže osnažuje i podmlađuje.

 

Krastavac za hidrataciju

 

Kako u sebi sadrži čak 97% vode, krastavac važi za povrće koje našoj koži pruža trenutnu svežinu i hidrataciju. Pored krastavca kao glavnog sastojka, ova Apivita Express Beauty maska sadrži i aloju, hijaluronsku kiselinu i grčki timijan koji dubinski vlaže i osvežavaju kožu.

Ulje jojobe, avokado, shea puter i vitamin E dubinski neguju, kalendula i pantenol umiruju i omekšavaju kožu, dok je eterično ulje geranijuma podmlađuje.

 

Nar za revitalizaciju 

 

Express Beauty maska za lice sa narom, simbolom blagostanja u mediteranskoj regiji, poznata je po svom antioksidativnom delovanju, dok koži istovremeno pruža direktan osećaj revitalizacije i podmlađenosti.

Maska štiti kožu od slobodnih radikala, osnažuje je i vlaži organskim uljem, ekstraktom meda, hijaluronskom kiselinom i shea puterom.

 

Plod kaktusa za dubinsku hidrataciju

 

Sa omiljenim letnjim voćem u ruralnim predelima Mediterana, ova maska sa plodom kaktusa trenutno vlaži i umiruje kožu, nudeći jedinstveno iskustvo dubinske hidratacije. Idealna je za osetljivu i suvu kožu, a posebno za nanošenje nakon izlaganja suncu.

Ublažuje, hrani i omekšava čak i najosetljiviju i dehidriranu kožu zahvaljujući aloji, shea puteru i kamilici, dok je podmlađuje eteričnim uljem lavande.

 

Fresh Bonus+

Za one koji su u žurbi, a žele instant prirodni boost nege, Apivita u svojoj ponudi ima i tissue maske za lice inspirisane mediteranskom ishranom koje koži obezbeđuju podjednako dobre efekte poput detoksikacije, hidratacije i podizanja.

Rogač za detoksikaciju i čišćenje 

 

Express Beauty crna maska za lice sa aktivnim ugljem od hrastovine prožeta je super aktivnim serumom sa rogačem, plodom drveta poreklom sa Mediterana koje je poznato kao zdrava alternativa kakau. Ova maska u maramici savršeno prijanja uz lice kao druga koža, otkrivajući sjajnu i obnovljenu kožu.

Pročišćava kožu apsorbujući višak sebuma i zagađenja i smanjuje pojavu pora zahvaljujući aktivnim ugljem dobijenim od hrastovine. Serum sa rogačem čini ten blistavim i svežim sa osećajem instant detoksikacije i revitalizacije, dok ekstrakt pečuraka ostavlja kožu hidratizovanom i glatkom.

 

Avokado za dubinsku negu

 

Napravljena od bioceluloznog tkiva i 100% biorazgradiva, ova tissue maska za lice prožeta je super aktivnim serumom sa avokadom koji obnavlja kožu i pruža joj trenutnu dubinsku hidrataciju, udobnost i svežinu. Proteini pšenice umiruju, omekšavaju i kondicioniraju kožu, dok je ekstrakt cikorije osvežava i daje negovani završni izgled.

 

Mastika za učvršćivanje

 

Ova Apivita Express Beauty Tissue maska natopljena je super aktivnim serumom obogaćenim mastikom, čuvenim sastojkom poreklom sa Mediterana koji povećava elastičnost i čvrstoću kože. Maska u sebi takođe u sebi sadrži proteine pšenice koji čine kožu mekšom i ujednačenom, kao i ekstrakt cikorije za puniji i mladalački ten.

 

 

 

 

Foto & PR: Apivita

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije