12.6 C
Belgrade
11.8 C
Zagreb
12 C
Sarajevo
03.03.2024.

Unesite malo italijanskog sunca u svoj dom novom Cabana x Zara Home kolekcijom!

IZDVAJAMO

 

Kultni milanski časopis za uređenje enterijera i španski high street brend udružili su snage kako bi predstavili kolekciju koja slavi uzbuđenja koja nam donose putovanja ali i utočište koje nam pruža dom. 

 

 

Cabana x Zara Home kolekcija inspirisana je dalekim zemljama i dekorativnim blagom koje krasi stranice Cabana časopisa. Ključni komadi kolekcije su živopisni stolnjaci sa printovima i šareno stakleno posuđe ukrašeno šarmantnim cvetnim motivima, dizajnirani da budu kombinovani i upareni za eklektičan izgled.

 

 

Iz kolekcije su se takođe izdvojili tkani podmetači prošarani crvenim i plavim nijansama koji odgovaraju posudama za so i biber u obliku artičoke. Čaše i vaze od matiranog stakla nenametljiv su dodatak raskošnoj posteljini, dok je set pribora za jelo sa prugastim keramičkim ručkama siguran element za svaku modernu kuhinju.

 

 

Kolekcija je fotografisana u raskošnom okruženju italijanske vile Veneta iz 17. veka, a svaki komad kolekcije kreiran je kako bi dočarao užitak otkrivanja, očuvanje izgubljenih tradicija i radosti okupljanja.

 

 

 

Foto: Zara Home

Piše: Miona Blagojević

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije