20.2 C
Belgrade
16.2 C
Zagreb
16 C
Sarajevo
16.04.2024.

Ovaj eklektični apartman je naš san o savršenom domu!

IZDVAJAMO

Da kvadratura stana nije presudan kriterijum za poigravanje bojama, teksturama i stilovima, dokazuje nam mali jednosoban njujorški dom koji pulsira toplinom, inspiracijom i pozitivnom energijom.

Smešten u Upper West Side delu ove užurbane svetske metropole, ovaj iznajmljeni jednosobni apartman uređen je sa željom da bude omaž razigranoj i udobnoj eklektici u kojoj se art deco, boho i pop art savršeno ujedinjuju i nadopunjuju.

Svaki detalj stana biran je sa punom pažnjom i željom da se u njemu ogledaju temperament, interesovanja i ritam života njegovih stanara.”Boje se ne boje”, poruka je koja nam odzvanja već nakon prvog pogleda na dnevnu sobu opremljenu udobnim, uživanju podređenoj komadima nameštaja, kojima savršeno komplementiraju  klub stočić i taburei neobičnih geometrijskih formi, vuneni dvobojni tepih upečatljivih tekstura i kao i brižljivo odabrani koloritni jastuci i popart printovi autentičnih ekstenzija na visokim belim gipsanim zidovima.

Verujući da topli dom ne postoji bez kamina, stanari su osmislili poseban kutak šarmantnog ognjišta upotpunjenog ličnim artefaktima i knjigama složenim prema koloritu. Sa druge strane, predvorje kuhinje uređeno je u art deco stilu uz iznenađujući egzotični zaplet.

Ulazak u kuhinju je poput portala u vorholovski pop art svet, a ovaj efekat postignut je upečatljivim zidnim tapetom i retro keramikom koja u ambijent unosi toplinu i pikantni začin retro pedesetih.

Dodamo li šarmu ovog sasvim posebnog stana i informaciju da je jedan od stanara i ljupki francuski buldog, postajemo još uvereniji da je ovo mesto gde dobre atmosfere i ljubavi ne nedostaje i gde bismo bez dvoumljenja mogli da zamislimo našu svakodnevicu. A vi?

 

Foto: The Everygirl

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije