15.2 C
Belgrade
15.7 C
Zagreb
17 C
Sarajevo
16.04.2024.

Praktična i ženstvena: GUESS kolekcija je savršena inspiracija za prolećne outfite!

IZDVAJAMO

Američki modni brend GUESS  novom kolekcijom uspostavlja trendove za sezonu koja je pred nama – miks pastelnih boja i ženstvenih krojeva jednako će efektno izgledati kako u kancelariji tako i tokom večernjeg druženja.

Nova kolekcija je praktična i udobna, uz odlike seksipila po kojem je ovaj brend prepoznatljiv. Ružičasta boja podstaći će novu energiju u vama, dok će pastelne nijanse plave, zelene i boje kajsije naglasiti nežnost koju sa sobom donose prolećni dani.

Ključni komadi kolekcije su lepršave duge haljine idealne za ležerni look, midi suknje koje odišu ženstvenošću čak i kada ih kombinujete s robusnijim komadima obuće ili modnim dodacima. Zaštitni znak brenda GUESS su upečatljivi modeli obuće i aksesoara koji vam pružaju priliku da se poigrate bojama i teksturama u skladu sa vašim stilom.

Bele patike su nepogrešiv izbor bilo da se radi o modernim modelima ili onim u retro stilu. Torbe različitih boja i dezena s istaknutim Guess logotipom, te novčanici začinjeni metalnim detaljima zaokružuju celu kolekciju.

Odabrane modele iz nove kolekcije možete pronaći u Guess prodavnicama u šoping centrima Galerija, Ušće i BEO u Beogradu, Promenada u Novom Sadu, multibrend radnjama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, kao i na fashionandfriends online šopu i istoimenoj mobilnoj aplikaciji. 

Foto & PR: Fashion Company

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije