13.8 C
Belgrade
12.8 C
Zagreb
8.8 C
Sarajevo
28.03.2024.

Espresso aparati koje sanjamo u svojoj kuhinji!

IZDVAJAMO

Kafa je mnogo više od dnevnog rituala. Ona je način života, a veština prerade zrna i pripreme omiljene šoljice koja razbuđuje, inspiriše i koja svaki susret čini lepšim i toplijim, sa svakim korakom prerasta u čistu umetnost.

U ovom univerzumu buđenja, uživanja i razgovora koji nas zbližavaju, posebno sazvežđe posvećujemo aparatima iz kojih dobijamo ovaj dragoceni napitak, a kako ne prestajemo da tragamo za autentičnošću, lepotom i inovacijom, našem oku nije uspeo da promakne australijski brend Specht koji svoje ime zasniva na dizajniranju u izradi aparata za kafu od najkvalitetnijih komponenti dostupnih na svetskom tržištu.

Birajući najbolje mehanizme i delove, Specht ih oplemenjuje,  nadograđuje i usavršava na tako da krajnji rezultat postaje čista, neodoljiva autentičnost.

Iza svake kreacije ponosno stoji industrijski dizajner Dan Schonknecht, čarobnjak za premium espresso aparate, posebno one brenda La Marzocco, kao i artisanski virtuoz u izradi njihovih dodataka od drveta najfinije obrade.

Specht aparati dizajnirani su na način da rade baš kao što izgledaju: savršeno i trajno, dok istovremeno prkose diktatu masovne proizvodnje.

Na zvaničnom sajtu brenda kupcima se pruža prilika da prilikom porudžbine ostave i svoj zahtev za personalizacijom uređaja, pri čemu se pred vama otvara čitav novi svet kreativnih i funkcionalnih mogućnosti.

Iako se investicija u ovakav rafinirani kuhinjski detalj čini kao ozbiljan finansijski izdatak, oni koji se, uprkos ceni odluče za Specht dizajn u svom domu, postaće vlasnici komada koji traje i koji se čuva i nasleđuje.

Skrolujte kroz našu galeriju i pokušajte da pronađete onaj koji bi se uklopio u vaš lični prostor!

 

 

 

 

 

Foto & PR: Specht

Autor: Ana Končar

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije