16.5 C
Belgrade
16.9 C
Zagreb
13.8 C
Sarajevo
20.04.2024.

Poklonite ženama koje volite eliksir lepote koja traje!

IZDVAJAMO

 

Dolazak marta, meseca žena prava je prilika da prepoznamo i proslavimo izuzetna dostignuća svih žena koje stvaraju promene i ovaj svet čine boljim i lepšim! Osmi mart je i dan kada odajemo počast neverovatnim ženama u našim životima i najmanje što želimo je da ovaj praznik prođe nezapaženo.

Zato biramo da u danima koji dolaze voljene ženske osobe razmazimo i usrećimo ih pažljivo promišljenim i značajnim poklonima. Verujemo da je poklanjanje proizvoda za negu kože nekome ko vam je blizak uvek dobra ideja, jer ovakve poklone uvek možete personalizovati i dati im ličnu i blisku notu. Bilo da ste zahvalni svojoj najboljoj prijateljici, sestri ili mami na Međunarodni dan žena, uvek je odlična ideja da im poklonite nešto što će ih učiniti još lepšom, negovanijom i zadovoljnijom.

 

 

Naš omiljeni grčki brend APIVITA ima posebnu liniju kozmetičkih proizvoda koji pokrivaju svaki korak u nezi lica. Od svakodnevnog čišćenja i hidratacije i anti-age nege, njihove prirodne, ali inovativne formule nežno tretiraju kožu, ostavljajući je blistavom i zdravom.

U svojoj posebnoj Wine Elixir liniji bogatoj polifenolima iz listova vinove loze Santorinija, jednog od najstarijih vinograda na svetu, APIVITA je uspela da inkapsulira moć vina i stavi ga u službu lepote koja traje i inspiriše.

U kombinaciji sa patentiranim ekstraktom propolisa, uljem mastike, kompleksom bakra i esencijalnim aminokiselinama, Apivita Wine Elixir moćna holistička nega donosi preparate koji pojačavaju proizvodnju kolagena i elastina, smanjuju i sprečavaju bore, dubinski hidriraju kožu lica, dok istovremeno podižu raspoloženje svojim prijatnim mirisima.

 

 

Wine Elixir lifting serum

Bogati serum, namenjen svim tipovima kože, u sebi sadrži najveću koncentraciju polifenola vinove loze sa Santorinija i prodire u dublje slojeve kože, definiše konture lica, zaglađuje bore, ostavljajući kožu jedrom.

 

 

Wine Elixir lagana lifting krema

Krema svilenkaste i lagane teksture namenjena svakodnevnoj nezi zrele kože smanjuje vidljivost bora, revitalizuje kožu i učvršćuje konture lica zahvaljujući polifenolima, žalfiji i ružinim eteričnim uljima, ostavljajući je dubinski nahranjenom i hidriranom.

 

 

Wine Elixir krema bogate teksture

Ova krema izuzetno bogate teksture posebno je osmišljena za suvu i osetljivu kožu učvršćuje i definiše konture lica, zaglađuje bore i nepravilnosti, a dubljim slojevima kože vraća gustinu i otpornost.

 

 

Wine Elixir obnavljajuća lifting noćna krema

Obogaćena propolisom, hijaluronskom kiselinom i prirodnim pčelinjim voskom i enzimom papaje za intenzivnu ishranu dubljih slojeva kože, ova obnavljajuća krema formulisana je za večernju anti-age negu zrele kože i pruža joj snažnu antioksidantnu zaštitu, elastičnost i mladoliki tonus.

 

 

 

Wine Elixir lifting krema za zonu oko očiju i usana

Namenski osmišljena za negu delikatne zone oka i usana, ova Apivita antirid krema obogaćena ekstraktom mimoze, obnavlja kožu i zateže predeo oko očiju, smanjuje podočnjake i znakove umora, dok istovremeno omekšava i dubinski hrani kožu usana, vraćajući joj gustinu i punoću.

 

 

Wine Elixir ulje za lice

Luksuzna mešavina laganih i esencijalnih ulja sa 100% prirodnih sastojaka, među kojima se izdvaja ulje lavande, namenjena je anti-age nezi, učvršćivanju i zatezanju svih tipova zrele kože. Koža postaje dubinski nahranjena, sa smanjenom vidljivošću bora i finih linija, a pored podizanja kontura lica, ovo raskošno ulje podiže i raspoloženje zahvaljujući eteričnim uljima nerolija, pačulija, muškatne žalfije, ruže i geranijuma.

Umesto bombonjera, cveća, šoljica za kafu i ostalih tradicionalnih poklona za Dan žena predlažemo vam da ove godine Apivita tajnu vanvremenske lepote darujete svim superženama koje neizmerno volite. A možda ste i vi jedna od njih!

 

PR & Foto: Imaginarijum magazin

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije