22.8 C
Belgrade
20.2 C
Zagreb
20 C
Sarajevo
29.03.2024.

H&M Studio S/S23 – Modne influenserke u ulogama holivudskih diva!

IZDVAJAMO

  

U susret novoj Studio kolekciji za proleće/leto 2023, H&M je organizovao multi-dimenzionalno iskustvo u Atini koje je okupilo, po prvi put, modne influensere iz regiona.

 

 

Tako su se Tonia Sotiropoulou i Eugenia Samara iz Grčke, Mirela Ilieva iz Bugarske, Dora Predojević iz Hrvatske i Una Krlić iz Srbije susrele da ispričaju priču o “životu ikone stila”.

 

 

U toku uzbudljiva dva dana u Atini, devojke su posetile H&M showroom, nakon čega je usledilo konceptualno fotografisanje u legendarnom pozorištu Pallas. Baš kao dive zlatnog doba Holivuda i moderne mega-zvezde, pozirale su ispred objektiva poznatog grčkog fotografa Nikolasa Mastorasa, obučene u ključne komade iz kolekcije, pokazujući da je svaki momenat u danu pravi momenat i da je život scena. Nakon fotografisanja usledila je VIP večera u jednom od simbola Atine, poznatom baru Athenee.

 

 

Kolekcija podržava „go big or go home” pristup stilu, izjednačavajući nešto što je lako nosivo sa radikalnim glamurom – ekstrovertne komade za uveče, „must-have” komade za  napolje i loungewear za posle posla.

 

 

H&M Studio S/S23 kolekcija je od juče u prodaji na internet stranici hm.com.

 

 

Foto: Nikolas Mastoras

PR text: H&M Srbija

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije