8.6 C
Belgrade
8.3 C
Zagreb
6 C
Sarajevo
25.04.2024.

U susret proleću, H&M Beauty donosi pastelnu kolekciju veganskih lakova za nokte!

IZDVAJAMO

 

Ima li boljeg načina da dočekamo proleće od uparivanja svoj outfita sa novom i blistavom nijansom laka za nokte? Najnovija H&M kampanja inspiriše nas da se oblačimo u skladu sa našim vrhovima prstiju sa setom od 30 novih i svetlih nijansi lakova za nokte kako bismo izgradili svoj novi prolećni stil.

 

 

Kampanja „My nails. My style.” (Moji nokti. Moj stil.) poručuje nam da uđemo u novu rutinu lepote svetlim nijansama lakova sa potpuno novim dizajnom bočice. Ovaj biljni lak visokog sjaja sa formulom od 75% prirodnog porekla, lako se nanosi širokom četkicom za savršen prvi sloj.

 

 

Prirodni i veganski lak za nokte u prelepoj paleti inspirativnih boja nanosi se brzo i lako. Jedan sloj formule visokog sjaja pruža bogatu, besprekornu završnicu. Gornji premaz (top coat) posebno je formulisan da se upari sa veganskim i prirodnim lakom za nokte, pružajući dodatni sjaj i izdržljivu zaštitu.

 

 

Uz novu H&M Beauty kolekciju veganskih lakova nema potrebe za odlaskom u salon jer sada imamo sve što je potrebno za savršeni manikir ili pedikir kod kuće. Svi lakovi će biti dostupni za kupovinu online kao i u odabranim prodavnicama od februara.

 

 

Piše: Miona Blagojević

Foto: H&M

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije