9.5 C
Belgrade
8.3 C
Zagreb
8.8 C
Sarajevo
25.04.2024.

Nike obeležava pola veka hip-hop žanra ekskluzivnom Air Force 1 siluetom!

IZDVAJAMO

 

Pored adidas Superstar patika, teško je zamisliti Nike Air Force 1 Low bez hip-hopa. Tokom godina, ova silueta obeležila je muzički žanr i kulturu posebnim stilovima i kampanjama, a nedavno je ovaj brend predstavio posebnu kolekciju koja slavi pet decenija hip-hopa posebnim detaljima! 

 

 

Par koji odaje počast korenima hip-hopa iz Bronksa zadržao je sve elemente dizajna legendardnog Nike Air Force 1 Low klasika i dolazi u jednostavnoj paleti boja. Napravljena je od čisto bele kožne osnove, dok je crno-beli gradijent, koji oponaša sprej za grafite, u kontrastu sa Swoosh znakom na panelu i Nike Air logom na peti.

 

 

Brendiranje na etiketi sa jezikom daje najočitije znake hip-hopa. Tradicionalni Nike amblemi zamenjeni su specijalnim „50 Years of Hip-Hop“ ispisom na vrhovima jezika. Žuti srednji đon daje iteraciji pohaban izgled budući da leži na sivom međuđonu, dok bele pertle silueti daju čistu završnicu. Poseban detalj Air Force 1 Low Classics siluete svakako je zlatni privezak u vidu mikrofona koji visi sa pertle.

 

 

Dok čekate zvanične detalje o ovom jedinstvenom Nike hip-hop izdanju, uživajte u zvaničnim fotografijama ove ekskulzivne siluete u galeriji ispod.

 

 

 

Piše: Miona Blagojević

Foto: Nike

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije