4.1 C
Belgrade
5.4 C
Zagreb
-0.1 C
Sarajevo
20.04.2024.

Oslobodite se simptoma suve kože uz Eucerin® Aquaphor!

IZDVAJAMO

 

Influenseri širom sveta pišu o specifičnim načinima na koji koriste proizvode za negu. U tim preporukama, poznatim pod nazivom lajfhek (life hack – trik koji spasava život), često glavnu ulogu ima Eucerin®Aquaphor Regenerativna mast. Ova situacija zanimljiva je tim pre što je u pitanju mast koja se na američkom tržištu pojavila još daleke 1925.godine, a i dalje je  najprodavanija mast u SAD i preparat koji kao prvi u tretmanu suve, ispucale i iritirane kože preporučuju dermatolozi. 

 

 

Eucerin®Aquaphor Regenerativna mast  na jedinstven način spaja inovacije i tradiciju u dermo-kozmetici, a jedinstvena je i po tome što sadrži samo 7 sastojaka. Njihova kombinacija čini je pravim rešenjem za mnoge probleme kože, bilo da je u pitanju ogrubelost ili iritacija kože stopala, inače česte nakon bavljenja sportom, gruba i suva koža laktova, šaka i zanoktica, osetljivost određene regije kože nakon tetovaže, hemijskih pilinga i laserskih tretmana i manjih opekotina ili ogrebotina…Pored svega toga idealna je za prevenciju pelenskog osipa kod beba.

 

 

Influenseri, ali i drugi ljudi koji svoja iskustva prenose direktno u svom okruženju, uverili su se da je Eucerin®Aquaphor Regenerativna mast, pored svega toga, odlična i za rešavanje mnoštva drugih sitnica koje nam olakšavaju svakodnevicu:

  • trajnije zadržavanje parfema na koži (nanosi se na određeno mesto gde ćete nakon toga naneti parfem)
  • pretvaranje rasutog rumenila ili senke u prahu u kremasto rumenilo ili senku (jednostavnim mešanjem)
  • pokrivanje procvetalih krajeva kose ili zaglađivanje dlačica koje kvare izgled frizure
  • skidanje jake šminke sa očiju i oblikovanje obrva (u prvom slučaju potreban vam je tupfer, u drugom samo štapić za uši)
  • saniranju crvenila i iritacije oko nosa tokom prehlade
  • zaštitu ruku pre plivanja u hlorisanoj vodi
  • zaštitu kože od tragova koji ostaju pri farbanju kose
  • pomoć pri otežanom skidanju prstena

 

 

O efikasnoj multifunkcionalnosti Eucerin®Aquaphor Regenerativne masti izjasnile su se i mnogobrojne zvezde, koje inače nisu bile deo kampanje posvećene ovoj višenamenskoj masti.

Glumica Lusi Lu naziva je “mast za sve”, jer njenoj koži pruža zaštitu i negu u ekstremnim radnim uslovima, poput snimanja na niskim temperaturama. Zbog njene regenerativne moći glumica Šarliz Teron i pevačica Bjonse koriste je kao anti-age kremu. Glumica Nikol Kidman počela je da je upotrebljava na preporuku dermatologa za osip svog sina Džeksona dok je bio beba, a onda je otkrila da je idealna za negu njene izrazito suve kože lica i isupucalih usana. S njom se slaže i Emili Ratajkovski, takođe glumica ali i manekenka, koja je preporučuje kao najbolji preparat za održavanje hidriranosti kože tokom dugih putovanja avionom. Glumica i vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl, koristi je umesto hajlajtera, nanoseći je na određene tačke lica.

 

 

Eucerin®Aquaphor Regenerativna mast se lako nanosi i brzo deluje. U formulaciji ove masti lako nanošenje i zaštitu od spoljnih uticaja za “problematične” delove kože, omogućavaju tečni parafin i mikrokristalni, lagani vosak i to tako što formiraju polupropustiljivu barijeru koja štiti kožu, ali joj omogućava da „diše“, to jest propušta vazduh i vodu. Glicerin, poznat kao sastojak koji ima osobinu da vezuje vodu i zadržava je u koži, u kombinaciji sa pantenolom, koji ubrzava proces regeneracije i takođe hidrira kožu, čini kožu nežnom, mekom i glatkom. Bisabolol deluje protivupalno i umiruje iritacije, dok lanolin alkohol to jest Eucerit®, nadoknađuje lipide, čiji nedostatak je jedan od uzroka suve kože i povećane šanse za nastanak iritacija.

Eucerin®Aquaphor Regenerativna mast ne sadrži parfeme i konzervanse, a pokazuje dobru podnošljivost i kod osetljive kože. Zato se može koristiti za bebe i decu, kao i za manje opekotine, posekotine i druge iritacije kože.

 

Tokom Februarameseca suve kože, Eucerin® poklanja 20% popusta na kupovinu preparata iz linija za negu suve kože

 

PR&Foto: Eucerin Srbija

 

 

 

 

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije