10.6 C
Belgrade
8.7 C
Zagreb
10.5 C
Sarajevo
29.03.2024.

Airbnb vas poziva da provedete nezaboravnu noć u raskošnoj loži Pariske opere!

IZDVAJAMO

 

Ukoliko ovog leta planirate putovanje u Pariz i u potrazi ste za jedinstvenim i luksuznim smeštajem, Airbnb gostima nudi priliku da provedu noć u operskoj kući koja je inspirisala Gastona Lerua da napiše čuveni klasik „Fantom iz opere”. 

 

 

Kako bi proslavila globalni uspeh istoimenog mjuzikla, po prvi put, kultna pariska opera Palata Garnije otvoriće svoja vrata za veličanstven boravak u raskošno transformisanoj loži za gledanje opere (Box of Honour). Ovaj ekskluzivni boravak organizovan je u čast ovogodišnjeg izvođenja mjuzikla u 15 zemalja širom sveta, uključujući i njegovo završno izvođenje na Brodveju.

 

 

Raskošna neobarokna odaja, koja je sada u vlasništvu praunuke francuskog romanopisca, biće pretvorena u veličanstvenu spavaću sobu, gde će gosti provesti zaista nezaboravnu noć dostojnu misterija i arhitektonskog sjaja Palate Garnije.

 

 

Pored luksuznog noćenja, Airbnb će gostima ponuditi i druga posebna iskustva, poput obilaska podzemnog jezera i fantomske jazbine prikazane u čuvenom romanu. Ova jedinstvena ponuda obuhvata i privatne časove baleta, ekskluzivnu opersku predstavu u izvođenju umetnika Pariske operske akademije, i za kraj večeru u raskošnom Foier de la Danse.

 

 

Rezervacije se otvaraju 1. marta 2023. u 17h, a boravak koji je planiran za 16. jul 2023,.  koštaće 37 evra, u čast broja lože, a za više informacija o ponudi posetite Airbnb sajt.

 

 

 

Piše: Miona Blagojević

Foto: Airbnb

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije