14 C
Belgrade
10.4 C
Zagreb
11.6 C
Sarajevo
25.04.2024.

Poklonite sebi najljubavniji poklon ovog Dana zaljubljenih!

IZDVAJAMO

 

Uz praznik koji slavi sve stvari vezane za ljubav, pažljivo birani i personalizovani pokloni odličan su način da pokažete najbližima koliko vam je stalo do njih. Ali ne zaboravite, Dan zaljubljenih se ne odnosi samo na vašu ljubav prema drugima, već i na ljubav koju pružate sebi!

 

 

Najvažnija veza u vašem životu uvek će biti ona sa vama samima, jer ako ste u mogućnosti da odvojite vreme da ispoštujete svoje potrebe i želje, onda se ne može poreći da ste tada i bolji partner, roditelj ili prijatelj.

Dakle, bez obzira da li ste singl ili u paru ovog 14. februara, predlažemo vam da odvojite malo vremena za sebe i proslavite Dan zaljubljenih tako što ćete sebi kupiti poklon za kojim dugo žudite!

 

 

Zato izađite iz Google pretrage za „savršen poklon za nju/njega“, udahnite duboko i razmislite o tome čime biste voleli sebe da obradujete! Bilo koji da je praznik ili povod u pitanju, nikada nije kasno da uložite u svoju brigu o sebi, a u tom procesu možda možete pronaći i neke ideje za voljene osobe.

 

Versace Dylan Purple parfem

 

Versace Dylan Purple parfem je svetao i elegantan miris inspirisan je trenucima provodenim na italijanskim plažama! Parfem se otvara svežim voćnim notama koje odaju počast italijanskim sladoledima i njihovim kultnim citrusima. Cvetno srce mirisa predstavlja zalazak sunca pored vode sa ljubičastim odsjaji i nežnim mirisom povetarca. Svetlucavi bergamot stapa se sa radosnim tonovima sveže ubrane pomorandže, dok delikatni mirisi frezije donose eksploziju jarko ljubičaste boje!

 

PINKO Half Moon Mini tašna

 

Karakterističnog oblika polumeseca i u potpunosti izrađena od mekane nappa kože, ova pink tašna ukrašena je reljefnim LOVEBIRDS logom na prednjoj strani i predstavlja komad koji će besumnje istaći svaki vaš outfit ove sezone ljubavi!

 

KIKO Milano Powerful Love kolekcija

 

Na KIKO Milano police na Dan zaljubljenih stiže ova neodoljiva limitirana kolekcija koju sa nestrpljenjem čekamo! Počastite se svetlucavim hidratantnim balzamom, novim paletama senki ili ruževima za usne koji dolaze u elegantnom pastelnom pakovanju.

Dok ste u KIKO Milano radnji, obradujte svoje lice ovim Gua Sha masažerom od rozenkvarca u obliku srca.

 

 

Converse Chuck Taylor All Star Lugged 2.0 Platform Hearts patike 

 

Jarke boje i zlatni detalji inspirisani suncem pružaju priliku ljubavi da zasija – spolja i iznutra. Napravljene od prave kože, sa mrežastom postavom koja omogućava koži da diše, ove patike sa platformom su spremne za predstojeću sezonu. Print srca na klasičnoj neutralnoj podlozi su savršen izbor za sunčane dane.

 

ZARA Svilena marama sa dezenom 

 

Zara crvena svilena marama velikih dimenzija neprocenjiv je modni dodatak ove ljubavne sezone. Možete je nositi oko vrata, umesto kaiša ili kao traku za glavu. Krase je raskošni cvetni prini i poruke ljubavi! 

 

Scent Sister sveće

 

Prefinjene skulpturalne sveće malog domaćeg brenda Scent Sister odišu upečatljivom elegancijom i mirisom koji unosi atmosferu mira, topline i dobrodošlice. Ovaj detalj čezne da pronađe svoj dom u vašem omiljenom kutku za opuštanje.

 

VICHY LIFTACTIVE COLLAGEN SPECIALIST dnevna krema 

 

Nova i unapređena Vichy Liftactiv Collagen Specialist krema uz pomoć moćnih sastojaka nove generacije aktivira prirodne mehanizme za očuvanje kolagena i pomaže vašoj koži da zablista u novom sjaju!

 

SINSAY Pufnaste papuče

 

Zašto da nosite obične kada možete imati ove pufnaste i mekane kućne papuče? Opustite se kod kuće i istovremeno izgledajte prelepo u nežno roze Sinsay papučama koje će vam pored preslatkog pufnastog izgleda pružiti i neverovatnu udobnost!

 

SAMSUNG Galaxy S23 pametni telefon 

 

Ukoliko je vreme da promenite svoj stari telefon, nema bolje prilike da se počastite novim Samsung Galaxy S23 pametnim telefonom atraktivnog izgleda i modernih boja. Ovaj telefon sa Dynamic Amoled ekranom oduševiće vas unapređenom profesionalnom kamerom opremljenu senzorom visoke rezolucije i inteligentnim pikselima koji stvaraju nenadmašne selfije i snimke u svako doba dana i noći!

 

 

Piše: Miona Blagojević

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije