10.4 C
Belgrade
8.2 C
Zagreb
6.6 C
Sarajevo
04.03.2024.

Ultra Facial linija brenda Kiehl’s dobija snažno pojačanje!

IZDVAJAMO

 

Za sve one koji ove zime žele trenutno umirenu kožu i snažnu zaštitnu barijeru kože, kultni kozmetički brend Kiehl’s pripremio je inovativnu formulu koja nudi rešenje upravo za to.

 

 

Nova Ultra Facial unapređena krema za jačanje zaštitne barijere kože (Ultra Facial Advanced Repair Barrier) razvijena kako bi pružila rešenje za zaštitnu barijeru kože, predstavlja brzo upijajuću formulaciju kreme-balzama i koristi jedinstvenu Advanced Barrier tehnologiju (unapređenja zaštitne barijere) koja imitira strukturu lipida kože kako bi koži pomogla u održavanju vlažnosti.

Ova formula novitet je u Kiehl’s asortimanu, a osim što pomaže u obnovi vlažnosti kože, brzo se upija, omogućavajući koži da se oseća trenutno umirenom. Takođe, ovo je i prvo Kiehl’s-ovo ciljano rešenje za umirivanje suve kože, ali i za zaštitu od drugih spoljašnjih faktora.

 

 

Uz ovu inovaciju, Ultra Facial linija brenda Kiehl’s od prošle godine bogatija je za još jedan novitet. Sa posebnim osvrtom na ostvarivanje pozitivnog uticaja na okruženje i smanjenje upotrebe plastične ambalaže, dve najpoznatije hidratantne kreme za lice iz ove linije – Ultra Facial Cream i Ultra Facial Oil-Free Gel Cream od nedavno su dostupne i u ekološkim pakovanjima za ponovno punjenje. Samo jedno ovakvo pakovanje od 150 ml dovoljno je za čak tri punjenja postojećih pakovanja od 50 ml. Na ovaj način Kiehl’s nastavlja svoju Future Made Better™ misiju ka smanjenju negativnog uticaja na životnu sredinu i unapređenju zajednica kojima služi. 

  

 

DETALJI O KLJUČNIM SASTOJCIMA ULTRA FACIAL ADVANCED REPAIR BARRIER KREME:

Koloidni ovas

Koloidni ovas poznat je po sposobnosti umirivanja osetljive kože i kao pomoć jačanju zaštitne barijere kože.

Beta – glukan

Beta – glukan je molekul za obnovu kože, a Kiehl’s-ova formula sa beta – glukanom pomaže u obnovi i transformaciji suve i osetljive kože.

 

 

Nova Ultra Facial unapređena krema za jačanje zaštitne barijere kože najnoviji je član poznate Ultra Facial linije u kojoj se nalazi i Ultra Facial krema, Kiehl’s-ova najprodavanija krema.

 

 

PR&Foto: Kiehl's Srbija

 

 

           

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije