6 C
Belgrade
6.5 C
Zagreb
5 C
Sarajevo
25.04.2024.

Ljubav je u vazduhu, ali i na vrhovima naših prstiju!

IZDVAJAMO

 

Bilo da redovno sređujete nokte sami kod kuće ili posećujete omiljeni salon u kraju, tematski manikir je uvek zabavan način da proslavite bilo koji praznik, a Dan zaljubljenih je besumnje jedan od onih praznika koji vam omogućava da budete kreativni i koketni kada je u pitanju izgled vaših noktiju!

 

 

Dok su crvena i ružičasta i dalje dominantne boje ovog praznika, postoji mnogo različitih nijansi i nail arta koji će vam ove sezone ljubavi pružiti beskrajnu inspiraciju! Srca i poljupci su trenutno najtraženiji manikir dizajn, bilo da ih oslikavate preko celog nokta ili kao diskretan detalj uz francuski manikir.

 

 

Pored klasične crvene, možete eksperimentisati sa crnim, belim, plavim i neutralnim nijansama za suptilniji izgled, dok je manikir u različitim tonovima takođe odličan način da unesete malo kreativnosti bez potrebe za dodatnim alatima. Za one koji žele nešto otmeniji izgled noktiju, tu su detalji u metalik zlatnoj ili srebrnoj boji, kao i cirkoni kojima možete ispisati najlepše reči ljubavi!

 

 

Bez obzira na to da li ga obeležavate ili ne, Dan zaljubljenih donosi pregršt inspiracije za vaš sledeći manikir, a u nastavku smo za vas izdvojili najlepše Valentine's Day stilove omiljenih manikir umetnika na Instagramu!

 

 

 

 

Piše: Miona Blagojević

Foto: Instagram

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije