9.5 C
Belgrade
8.3 C
Zagreb
8.8 C
Sarajevo
25.04.2024.

Doživite najlepšu skandinavsku bajku u ovom luksuznom butik hotelu!

IZDVAJAMO

 

Smešten na vrhu šumovitog brda sa pogledom na fjord u alpskoj Norveškoj, ovaj porodični hotel ima izgled brvnare, ali sve pogodnosti butik hotela u kojima dani prolaze u laganom luksuzu.

 

 

Storfjord Hotel u Glomsetu nalazi se na zemljištu od 6 hektara okruženom veličanstvenom prirodom, zaštićenom šumom, potocima i rekama, sa veličanstvenim pogledima koji se pružaju iz toplih i udobnih apartmana. Koncept eksterijera izgrađen po ugledu na tradicionalne norveške brvnare, a iza ručno izrađenih zidova od balvana čeka vas iskustvo koje nećete naći nigde drugde.

 

 

U hotelu Storfjord ćete pronaći mir i opuštanje, budući da je enterijer soba inspirisan norveškom tradicijom koja se susreće sa modernim dizajnom. Sobe su opremljene antikvitetima i klasičnim norveškim detaljima prefinjenog dizajna, a svaka soba ima balkon sa pogledom na prirodno okruženje, fjord i planine. Prostrane, i sa puno prirodnog svetla u kombinaciji sa drvenim zidovima i sa umirujućom paletom boja, kolibe i apartmani hotela Storfjord daju osećaj udobnosti i topline dok uživate u pogledu na skandinavsku zimu kroz velike staklene prozore.

 

 

Sa kaminom na svakom koraku, uključujući dnevni boravak, trpezariju i apartmane, kao i ognjištima na otvorenom, ovo osamljeno utočište u šumi ohrabruje goste da uspore i uživaju u jednostavnim stvarima – pronađite ugodan kutak i jednostavno se izgubite u dobroj knjizi dok ispijate lokalno pivo i uživate u pogledu na Sunmøre Alpe.

 

 

Hotel Storfjord je takođe i polazna tačka za razna jedinstvena iskustva, od branja šumskog voća, pecanja, skijanja, vožnje kajakom, planinarenja i istraživanja severa Evrope brodom do uživanja u lokalnoj hrani u hotelskom restoranu i doživljaja luksuznih trenutaka u wellness kutku sa đakuzijem na otvorenom i saunom.

 

 

Više o ovom luksuznom butik hotelu, kao i o slobodnim terminima za rezervaciju, saznajte na njihovom zvaničnom sajtu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Piše: Miona Blagojević

Foto: Storfjord Hotel

 

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije