14 C
Belgrade
10.4 C
Zagreb
11.6 C
Sarajevo
25.04.2024.

Priredite gostima gozbu za pamćenje uz naše predloge za prazničnu dekoraciju stola!

IZDVAJAMO

 

Ukoliko ste ove praznične sezone preuzeli ulogu domaćina novogodišnjeg ili božićnog okupljanja, dok planirate svoj meni i svečani outfit, podjednako je važno da razmislite i o tome kako ćete dekorisati svoju trpezu.

 

 

Iako sa određenom temom ili šemom boja nikada nećete pogrešiti, često su posebni mali detalji oni koji čine da se sve savršeno uklopi, bilo da su to minijaturni ukrasi, grančice četinara, zimsko cveće, bajkovite lampice ili elegantne visoke sveće.

 

 

Takođe je važno da se pobrinite da dekoracija bude u proporciji sa dimenzijama vašeg stola, kako površina ne bi bila pretrpana jer će vam trebati dovoljno prostora za posluživanje hrane i staklenog posuđa. Za dodatni efekat, ukoliko imate vremena i strpljenja, poigrajte se visinom i okačite dekoraciju iznad stola u vidu jednostavne grane sa visećim ornamentima!

 

 

Uz samo malo inspiracije i želje možete stvoriti posebno i nezaboravno iskustvo za svoje prijatelje i porodicu za prazničnom trpezom, a za vas smo u nastavku izdvojili prelepe ideje za dekoraciju prazničnog stola kako bismo vas inspirisali i probudili vašu kreativnost.

 

 

Na kraju krajeva, najvažnije je da ugostite praznike na svoj način, jednostavno ali svečano, sa tradicionalnom ili minimalističkom trpezom koja će svako okupljanje ispuniti dobrim raspoloženjem.

 

 

 

 

Piše: Miona Blagojević

Foto: Pinterest

 

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije