5.6 C
Belgrade
6.3 C
Zagreb
1 C
Sarajevo
20.04.2024.

Želimo da izgledamo trendi i stilizovano i na minusu! 

IZDVAJAMO

 

Iako smo juče smo zvanično zakoračili u zimu, vremensku prognozu ovih dana je skoro nemoguće predvideti. Jednog dana se smrzavamo na vetru i mrazu, dok je drugog neuobičajeno toplo za ovo doba godine. Umesto da se oblačite za jednu ili drugu krajnost, slojevito oblačanjenje vam može pomoći da budete spremni za svaku priliku! 

 

Monogram slim fit džemper / Duboke sive farmerke / Perjana jakna sa kapuljačom / Prošivena torbica sa lancem / Poluduboke bež čizme

 

U danima kada je napolju minus, šanse za stil se znatno umanjuju jer tada prioritet preuzima odeća u kojoj se pre svega osećamo toplo i udobno. Ali šta ako vam kažemo da postoji način da se ušuškate ove zime bez žrtvovanja stila? Tajna dobro osmišljenog zimskog izgleda leži u slojevima odeće i njihovom pametnom kombinovanju, a brend koji je mnogo puta pokazao da je majstor za slojevite izglede sa neočekivanim modernim obrtima je svakako Tommy Hilfiger!

 

Slim fit bež rolka / Karirana perjana jakna / Karirana mini suknja / Karirana bucket kapa / Karirana torbica / Chelsea kožne maslinaste čizme

 

Nova Tommy Hilfiger kolekcija slavi klasični američki stil koji je osvežen inovativnim krojevima i aktuelnim trendovima sezone. Slojevi inspirisani nasleđem i udobnom klasikom definišu žensku kolekciju koja donosi kombinaciju elegantnog stila i urbanog streetwear-a pretočenog u vanvremenske komade. Linija odeće, obuće i aksesoara prepoznatljiva je po visokom kvalitetu, izvanrednim mogućnostima i klasičnom stilu koji nikada ne izlazi iz mode, a koji ćete nositi i u godinama koje dolaze. Kombinujući smele boje sa udobnošću, nova Tommy Hilfiger kolekcija će učiniti da se istovremeno ugrejete i istaknete svojim zimskim outfitom.

 

Crveni regular fit kaput / Bordo somotska suknja / Slim fit teget rolka / Teget pletene rukavice / Chelsea teget čizme / Teget torbica sa lancem

 

Ove zimske sezone, Tommy Hilfiger nudi klasične komade odeće u smelim bojama i printovima sa neočekivanim detaljima koji će vam pomoći da pronađite svoj moderan stil, čak i u hladnim danima. Dozvolite sebi da eksperimentišete sa različitim teksturama, tkaninama, težinama, šarama i bojama. Poigrajte se blejzerima, mekim i toplim džemperima, kaputima ravnih krojeva, kao i mini suknjama koje možete kombinovati uz teške pletene komade za dodatnu dozu opuštenosti.

 

Satenska dugačka perjana jakna / Vunene bež pantalone / Bež kardigan od vune i kašmira / Vuneni šal sa resama / Prošivena bež torba / Poluduboke bež čizmice

 

Kolekcija sadrži neutralnu paletu zimskih tonova, od bež i oker žute do tamnih nijansi crvene i zelene, uz neočekivane dezene koji će dodatno začiniti svaku odevnu kombinaciju. Kolekcija je takođe osvežena nezaobilazim logomaničnim trendom koji predstavlja must-have ove zimske sezone sezone.

 

Oversized monogram džemper haljina / Oversize teget kaput sa kaišem / Bordo pletena kapa / Bordo pletene rukavice / Bordo torbica na preklop / Chelsie teget kožne čizme

 

Dopunite svoju zimsku garderobu legendarnim, preoblikovanim klasicima kako biste se osećali toplo i na nižim temperaturama. Pronađite svoj moderan stil sa smelim bojama i kariranim printovima i istaknite se zavidnom lakoćom tokom cele zimske sezone. Samo zamislite ovaj outfit – slatki topli džemper sa TH logotipom, udobni kaput ravnog kroja, tople čizmice, karirana torbica i za kraj trendi mekana bucket kapa!

 

Kamel džemper-haljina / Monogram perjana jakna / Pletena bež torbica / Hiking plitke čizmice

 

Dakle, ako ćete ove sezone nositi više slojeva, trik je u tome da ih pametno uparite. Ne plašite se eksperimentisanja sa različitim bojama, tkaninama, šarama i dužinama! U galeriji ispod pogledajte naše Tommy Hilfiger favorite koje možete lako da ugradite u svoju zimsku garderobu kako biste savladali umetnost slojevitosti i ušli u sledeću sezonu sa stilom!

Kolekcija je dostupna u prodavnicama Tommy Hilfiger u šoping centrima Galerija, Ušće i Rajićeva u Beogradu, Promenada u Novom Sadu i Forum u Nišu, kao i u Fashion&Friends radnjama u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu. Istražite kolekciju i onlajn na webshopu fashionandfriends.com ili Fashion&Friends mobilnoj aplikaciji.

 

 

Piše: Miona Blagojević

Foto: Imaginarijum magazin

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije