10 C
Belgrade
6.5 C
Zagreb
7.7 C
Sarajevo
24.04.2024.

Gucci Après-Ski kolekcija je poziv da spakujete kofere i pobegnete u svet zimskog luksuza!

IZDVAJAMO

 

Sezona je puf jakni i toplih mekanih šalova, a italijanski luksuzni brend Gucci nedavno je predstavio svoju Après-Ski kolekciju za ovu godinu sa odećom, aksesoarima i opremom spremnim za sneg i skijaške staze! 

 

 

Nova luksuzna Gucci Après-Ski kolekcija donosi ekskluzivni izbor odeće za staze i slobodno vreme koja će vas održati toplim i elegantnim kroz svaku snežnu avanturu. Gucci Après-Ski kolekcija obuhvata dualitet sportske i prefinjene estetike koja se često viđa van skijaških staza, predstavljena u izboru koordinisanih kompleta inspirisanih skijaškom odećom, ažuriranim iteracijama prepoznatljivih linija torbica, uključujući Gucci Horsebit 1955, Gucci Diana, i GG Marmont.

 

 

Pastelne puf jakne, pleteni džemperi živopisnih nijansi i sportska zimska odeća sa monogramom zauzimaju centralno mesto pored toplih čizama, prtljaga i torbica sa logotipom. Klasični Gucci monogram preuzima jakne i pantalone, koje su stilizovane čizmama inspirisanim planinarenjem, a kolekcija je zaokružena skijaškim naočarima, torbama, šeširima i drugim modnim akesoarima. Vizuelni elementi sadrže neke od najpoznatijih linija italijanske kuće ažurirane Trefoil simbolom, naglašavajući kontinuirano partnerstvo ovog luksuznog brenda sa sportskim brendom Adidas.

 

 

Crpeći inspiraciju iz opuštenih zimskih odmora, Gucci ponuda se proširuje na viziju modne kuće o životnom stilu orijentisanom na putovanja nastavljajući da nas iznenađuje modnim detaljima koji se provlače kroz njene kolekcije.

Gucci Après-Ski kampanja prikazuje modele koji se sankaju, grudvaju, prave snežne anđele i skijaju.

 

 

 

 

Piše: Miona Blagojević

Foto: Gucci x Adidas

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije