24.2 C
Belgrade
20.5 C
Zagreb
22 C
Sarajevo
15.04.2024.

Lush praznična kolekcija inspirisana je trenucima darivanja i ugađanja sebi!

IZDVAJAMO

 

Kako su novogodišnji i božićni praznici sve bliži, britanski brend ručno rađene kozmetike Lush odlučio je da nas i ove sezone obraduje očaravajućom kolekcijom prazničnih bombi za kupanje formulisanih sa slasnim novim mirisima i sastojcima koji šire toplotu u hladnim zimskim noćima. 

 

 

Za željom da stvorimo radost i podstaknemo ne samo darivanje već i trenutke ugađanja sebi, Lush nam donosi blagotvorne proizvode za kupanje i negu u kojima će svi uživati cele zimske sezone.

 

 

U oblicima Deda Mraza, Sneška Belića, novogodišnjih slatkiša, medvedića i zvezdi, Lush bombe za kupanje oživeće vašu rutinu u hladnim mesecima koji dolaze. Sa mirisnim uljima sicilijanskog limuna, bergamota, paprene metvice, ylang ylanga i kakao putera, u pastelnim i prazničnim bojama, Lush čarobne kupke nateraće nas da češće ugađamo sebi i više uživamo u opuštajućim trenucima.

 

 

Ovogodišnja praznična linija uključuje preko 50 proizvoda u klasičnim sezonskim mirisima poput voljene Snow Fairy, kao i novih prozivoda poput Elf Shake Body gela. Sa pregršt proizvoda koje možete izabrati, ova linija će garantovano imati ponešto za svakoga, bilo da ste ljubitelj opuštenog i dugog kupanja ili brzog tuširanja.

 

 

Pored raskošnih bombi za kupanje i mirišljavih penušavih kupki, ove praznične sezone Lush Christmas Gifts izbor kreiran je sa idejom da pošaljemo poruke pozitivnosti i radosti onima koje volimo, za opušten predbožićni period i mnogo radosti pod jelkom. Praznična Lush kolekcija je dizajnirana sa velikodušnošću na umu i zato ove godine budimo dobri prema sebi, prema drugima i prema planeti.

 

 

Piše: Miona Blagojević

Foto: Lush

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije