13.8 C
Belgrade
12.8 C
Zagreb
8.8 C
Sarajevo
28.03.2024.

Ove zime Hogvorts magija stiže u Beč! 

IZDVAJAMO

 

Nakon sedam knjiga i osam filmova o njegovim avanturama, Hari Poter, najpoznatiji dečak čarobnjak na svetu ne prestaje da oduševljava milione obožavatelja širom sveta, a sada zahvaljujući spektakularnoj interaktivnoj izložbi i vi možete da zaronite u magični svet Harija Potera i njegovih prijatelja.

 

 

Od 16. decembra 2022. svi ljubitelji sveta čarobnjaka imaće priliku da započnu svoje personalizovano putovanje kroz Harry Potter™: The Exhibition interaktivnu izložbu, i to po prvi put na evropskoj lokaciji – u bečkom METAStadt-u!

 

 

Putujuća izložba, koja je svoju svetsku premijeru proslavila u Filadelfiji u februaru 2022, koristi modernu tehnologiju kako bi omogućila da se magični svet Harija Potera doživi izbliza. Instalacije i projekcije garantuju impresivno iskustvo, a posetioci se mogu diviti i brojnim originalnim kostimima i rekvizitima iz filmova o Hariju Poteru, kao i filmskog serijala „Fantastične zveri” snimljenim po knjigama J.K. Rowling!

 

 

Mnogo interaktivnih izložbenih elemenata omogućiće ljubiteljima čarobnjačkog univerzuma da krenu na veoma lično magično putovanje. Posetioci mogu da izaberu sopstveni čarobni štapić, svoj Hogvorts tim, smućkaju čarobni napitak ili odigraju jednu rundu kvidiča!

 

 

Posetioci će takođe uživati u prodavnici poklona sa zvanično licenciranim proizvodima inspirisanim filmovima o Hariju Poteru i ekskluzivnim komadima po meri koji do sada nisu bili dostupni ni u jednoj drugugoj licenciranoj prodavnici posvećenoj ovoj fimskoj franšizi.

 

 

Kako se ova izložba otvara u vrhuncu božićne čarolije, predlažemo vam da ove zime nikako ne zaobiđete Beč i ovu, po svemu sudeći, impresivnu izložbu s kojom ćete bar na kratko postati deo Hari Poter univerzuma! Karte se kreću od 32,40 €, a Harry Potter™: The Exhibition možete posetiti svakodnevno od 16. decembra, i to samo nekoliko nedelja pre nego što produkcija krene na svoje dalje putovanje kroz Evropu.

 

 

 

Piše: Miona Blagojević

Foto: Harry Potter™: The Exhibition

 

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije