9.2 C
Belgrade
9 C
Zagreb
6.6 C
Sarajevo
19.04.2024.

Zablistajte poput zvezde na vrhu jelke uz novu KIKO MILANO prazničnu kolekciju!

IZDVAJAMO

 

Kamin koji pucketa, široki osmesi, slatki mirisi medenjaka mogu značiti samo jedno –  vreme je za najlepša slavlja! Sa željom da najmagičnije doba godine učinite zaista posebnim, italijanski beauty brend KIKO MILANO donosi nam Joyful Holiday kolekciju!

 

 

Dizajnirana za predstojeća slavlja, Joyful Holiday kolekcija nudi oblike, boje i teksture koje podsećaju na posebne praznične uspomene stvorene sa onima koje najviše volite! Sa aromama koje dočaravaju božićni duh, poput kolačića od cimeta i medenjaka, novi make up proizvodi dolaze u prelepim pakovanjima u bogatim nijansama rubin crvene i zlatne, kako tradicija nalaže, a dizajn koji podseća na novogodšnje ukrase i poklone učiniće da u potpunosti doživite najlepše doba godine!

 

 

Joyful Holiday slavi veličanstvenost praznika bogatim izborom šminke, proizvoda za negu kože i noktiju, i neodoljivih poklon setova za sjajan i mirišljavi izgled. Ova luksuzna KIKO MILANO kolekcija od čak 70 prozivoda fokusira se na motive, mirise i boje koji oslikavaju radost i ljubav praznične sezone.

 

 

Šminka je donosi raskošne nijanse sa blistavim završnim obradama, dugotrajnim formulacijama i teksturama koje su namirisane božićnim aromama uključujući cimet, pomorandžu, čokoladu, vanilu, med i badem, stvarajući jedinstvene teksture za očaravajuću šminku i čulno iskustvo! Svetlucavi završni slojevi koji pokrivaju kožu sofisticiranim sjajem i modernim nijansama kako bi poboljšali vaše karakteristike.

 

 

Sa hidratantnim i neprenosivim svojstvima, Joyful Holiday božićna kolekcija savršen je izbor ove praznične sezone, tako da možete uživati u svakom trenutku zabave sa besprekornim izgledom. Proizvodi za negu kože imaju formule dizajnirane kako bi vaša koža blistala, dok ultra-sjajni lakovi za nokte dodaju dodatnu magičnu notu celokupnom izgledu.

 

 

Pakovanja upotpunjena mašnom i reljefnim motivima postaju divni ukrasi za jelku, nijansirani rubin crvenom u kombinaciji sa zlatom. Kosmički dizajn uz dodatak cirkona daju luksuznu notu pakovanju i čine svaki proizvod idealnim poklonom za sebe ili svoje voljene.

 

 

Joyful Holiday, nova praznična kolekcija sa KIKO MILANO potpisom sada je dostupna u KIKO MILANO prodavnicama, ali na Fashion&Friends online shopu!

 

 

Piše: Miona Blagojević

Foto: KIKO MILANO

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije