16.5 C
Belgrade
16.9 C
Zagreb
13.8 C
Sarajevo
20.04.2024.

Za estete i ljubitelje malih rituala uživanja – otkrivamo vam novi lokalni brend ručno rađenih sveća! 

IZDVAJAMO

 

Pored viševekovne praktične namene, sveće se prepoznaju i kao nezamenljiv dekorativni element u dizajnu enterijera. Ne samo da su estetski privlačne, već stvaraju posebnu atmosferu i raspoloženje, čine prostor toplim i prijatnim, dok istovremeno odaju prelepe mirise koje se nežno šire prostorom. Mnogi ih koriste i kao povod za opuštanje nakon dugog i stresnog dana, ali i za prizivanje dobre energije u svom okruženju, pa se zato može reći da sveće takođe mogu imati i pomoćno terapeutsko dejstvo. 

 

 

Malo je stvari koje mogu uneti osećaj smirenosti u vaš dom poput upaljene sveće. Savršeno pozicionirana pored kreveta, na stočiću za kafu, polici ili u kupatilu pokraj kade, sveće više ne moramo paliti samo za posebne prilike, jer ponekad je jedan treperavi plamen dovoljan da se ušuškani uz dobru knjigu i čašu vina, u potpunosti prepustite trenutku.

 

 

Stvoriti atmosferu u domu sa prelepim dizajnom, sanjivim mirisima i najboljim sastojcima, misija je koja čini srce lokalnog brenda ručno rađenih sveća Scent Sister. Inspirisani elegancijom prostora, sofisticiranim linijama i najnežnijim trenucima, Scent Sister dekorativne sveće napravljene su od 100% prirodnog sojinog voska, a budući da su organskog porekla, ne sadrže veštačke sastojke, toksine i parafin. Sveće imaju i pamučni pleteni fitilj koji u kombinaciji sa sojinim voskom čini da sveća ravnomerno i čisto gori, bez bojazni da će se plamen prerano ugasiti.

 

 

Kada jednom upalite Scent Sister sveću, oslobodićete blagi prirodan miris sojinog voska koji podseća na med i mleko, a za one koji vole malo intenzivnije mirise u svom domu, tu su sveće sa dodatkom aroma poput nežne burbon vanile ili opuštajuće lavande. Kako smo sve bliži prazničnoj sezoni, Scent Sister je za tu priliku pripremio posebnu selekciju sveća obogaćenu mirisima toplih začina poput karanfilića, cimeta, đumbira i suvog voća koje će, čak i kada ih ne krasi plamen, ispuniti vaš dom najlepšim zimskim aromama.

 

 

Od senzualnih ženskih silueta i minijaturnih replika Mikelanđelovog Davida, do pletenih i uvijenih silueta velikih dimenzija, dizajn Scent Sister inspirisan je vanvremenskom estetikom koja je će u svaki prostor uneti notu elegancije i prefinjenog stila.

 

 

Budući da je sezona praznika i darivanja iza ugla, Scent Sister sveće su ujedno originalan i autentičan  poklon za sve estete i ljubitelje malih rituala uživanja.

 

 

Više o ponudi ovog malog brenda saznajte na njihovoj Instagram stranici, a u galeriji ispod pogledajte naše favorite koje će vas inspirisati da sebi ili onima koje volite, poklonite bar jednu Scent Sister sveću!

 

 

 

 

 

Piše: Miona Blagojević

Foto: Scent Sister

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije