10.4 C
Belgrade
8.2 C
Zagreb
6.6 C
Sarajevo
04.03.2024.

Doživite autentično hygge iskustvo u ovom urbanom butik hotelu u Kopenhagenu!

IZDVAJAMO

 

Ukoliko želite da zimski odmor provedete u evropskom gradu u kojem se možete opustiti i uživati u pogledu na božićne markete dok pijete toplu čokoladu u magično dekorisanim poslastičarnicama, onda je glavni grad Danske vaša nova zimska destinacija.

 

 

Svojom dobrom reputacijom i obiljem znamenitosti, Kopenhagen privlači turiste tokom cele godine, ali u novembru i decembru danci daju sve od sebe ne bi li božićne praznike učinili posebnim za sve posetioce.

 

 

Kao skandinavsko utočište dizajna i modernizma, Kopenhagen je takođe rodno mesto hygge koncepta udobnosti i zadovoljstva osmišljenog sa ciljem da život učini prijatnijim i lakšim. Jednom kada posetite ovaj grad, znajte da će vaš odmor biti poseban budući da se ovaj danski koncept udobnosti može osetiti širom grada, od trgova, prodavnica do kafeterija do privlačnih hotela.

 

 

Ukoliko ste spremni da ove sezone iskusite prelep nordijski način života i prepustite se hygge atmosferi, predlažemo vam da na vašem sledećem zimskom putovanju u dansku prestonicu odsednete u ovom šarmantnom butik hotelu smeštenom u centru Latinske četvrti Kopenhagena.

 

 

Prefinjen, savremen hotel SP34 by Brøchner Hotels dolazi kao preko potreban dašak svežeg vazduha na hotelskoj sceni Kopenhagena. Ovaj dizajnerski osvešćen hotel preuređen je iz tri gradske kuće u atraktivnoj staroj ulici u boemskoj četvrti u centru grada. Iza tradicionalnog eksterijera gradske kuće krije se svet tipično elegantnog skandi dizajna, sa nameštajem od svetlog drveta, žute kože i moderne rasvete.

 

 

U srcu hotela je predvorje gde je betonski i mesingani bar/recepcija okružena raznim zonama za sedenje, od barskih stolica, radnih stolova i drvenih klupa do udobnih modularnih sofa okrenutih prema kaminu. Na zidovima se smenjuju izložbe savremenih umetničkih dela, a na posebnom mestu izložen je Sogreni bicikl, klasik danskog dizajna.

 

 

Uz pregršt prirodnog svetla, sobe su tipično nordijskog dizajna i pružaju ugodan boravak zahvaljujući čistim linijama i minimalističkom dekoru koji posetiocima daje dovoljno prostora za disanje. Sobe se kreću od funkcionalnih pojedinačnih standardnih do plišanih penthaus apartmana sa balkonima sa prelepim pogledom na grad. Umirujuće palete sivih tonova u strogom su kontrastu belom posteljinom, profilisanim drvetom i uzglavljima od kože, uz fluidne komade nameštaja u danskom stilu iz 50-ih.

 

 

Kao odredište za kreativce koji imaju sklonost ka opuštenom luksuzu, hotel u svojoj ponudi ima dva restorana, dva bara, nekoliko krovnih terasa, teretanu i privatni bioskop, a na dobrom je putu da postane ikona komšiluka zbog svoje prijateljske atmosfere i volje za očuvanjem originalne arhitekture zgrade.

 

 

Kao i u svim Brøchner hotelima, ovde jutra počinju organskim doručkom na bazi švedskog sa organskom hranom i sastojcima, a svakog dana u 17:00 počinje vinski happy hour kada možete uživati u besplatnom vrhuskom vinu.

 

 

Hotel SP34 savršeno je mesto za aktivne putnike koji žude za skromnim nordijskim okruženjem sa naletom pozitivne energije, a više o ovom butik hotelu možete saznate na njihovom zvaničnom sajtu ovde.

 

 

 

 

 

Piše: Miona Blagojević

Foto: Hotel SP34 by Brøchner Hotels

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije