12.9 C
Belgrade
15.2 C
Zagreb
11.6 C
Sarajevo
19.04.2024.

Potpuno smo opčinjeni ovim baršunastim manikir trendom!

IZDVAJAMO

 

Od haljina, odela pa sve do modnih aksesoara, ove sezone pliš je jedan od najpoželjnijih modnih stilova, a sada se ova luksuzna tkanina probija na beauty scenu sa manikir dizajnom koji oponaša njen baršunasti efekat.

 

 

Novi trodimenzionalni manikir trend Velvet Nails odlikuju svetlucavi, polumetalik lakovi koji na svetlu izgledaju baš poput pliša. Uprkos svom nazivu, baršunasti nokti ne zahtevaju nanošenje plišanog materijala. Vizuelni baršunasti efekat postiže se korišćenjem posebnim svetlucavim lakovima i magnetima, stvarajući magičnu iluziju pravog pliša na vrhovima prstiju!

 

 

Iako baršunasti izgled noktiju možete uraditi u manikir salonu, sa pravim proizvodima možete postići ovaj efekat pliša i kod kuće. Sve što vam treba su „magnetni” lak za nokte, magnet i UV lampa. Jednom kada nanesete, pre nego što se osuši, prinesite magnet uz ivicu nokta i videćete kako sitne čestice iz laka reaguju na magnet stvarajući teksturirani izgled.

 

 

Gel lakovi punjeni finim metalnim česticama, poput OPI gel lakova omogućiće vam da kreirate baršunasti izgled brzo i lako, a postoji mnogo različitih nijansi koje možete isprobati, od žalfija zelene i ametist ljubičaste do nijanse šampanjca i ledeno srebrne!

 

 

Dok polako ulazimo u najlepše doba godine, u želji da zablistate ove praznične sezone, za vas smo pripremili inspo za najlepše baršunaste nokte. Čak i ako niste ljubitelj nošenja plišanih komada odeće, predlažemo vam da isprobate ovaj manikir plišanog izgleda.

 

 

 

 

Piše: Miona Blagojević

Foto: Instagram

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije