19.8 C
Belgrade
14.5 C
Zagreb
15 C
Sarajevo
28.03.2024.

Omiljene Kiehl's formule za negu kože u neponovljivom prazničnom ruhu!

IZDVAJAMO

 

I ove godine čuveni kozmetički brend Kiehl’s nastavlja tradiciju saradnje sa renomiranim umetnicima i umetničkim studijima koji svake praznične sezone za ovaj popularni kozmetički brend dizajniranju pakovanja njihove limitirane praznične kolekcije.

Ovogodišnji dizajn osmislio je poznati kreativni studio za dizajn i animaciju Made by Radio. Praznična kolekcija za 2022. godinu sastoji se od 6 omiljenih Kiehl’s proizvoda kroz čiji ovogodišnji jedinstveni 3D dizajn pakovanja Kiehl’s želi da pošalje poruku o važnosti brige o drugima. Ovom kolekcijom Kiehl’s nastoji da inspiriše sve da brinu o zajednici i svojim voljenima, na isti način na koji to brend čini više od 170 godina. Još od 1851. godine, briga o zajednici u samoj je srži poslovanja Kiehl’s-a, i to prvenstveno kroz neprestani fokus na deljenje profesionalne podrške u oblasti nege kože, ali i kroz efikasne proizvode i personalizovanu uslugu usmerenu na rešavanje pojedinačnih potreba kože.

 

 

Ovom saradnjom, Made by Radio nastavio je niz renomiranih umetničkih studija i umetnika kao što su Jeff Koons, Mickey, KAWS, Kenny Scharf, Peter Max, Jeremyville, Kate Moross i Janine Rewell, a koji su do sada sarađivali sa Kiehl’s-om. Ovogodišnja praznična animacija na kreativan i duhovit način dočarava Kiehl's-ovu laboratoriju za poklone (Kiehl’s Gifting Lab), kako bi svi ljubitelji brenda mogli da osete kako izgleda proces kreiranja omiljenih formula za negu kože, tako da one budu spremne baš za početak perioda darivanja. Razigrana atmosfera u stilu 3D stripa prikazuje najrazličitije likove, uključujući i one koje svi Kiehl’s ljubitelji odlično poznaju – Mr.Bones-a, ali i Kiehl’s savetnike za negu kože koji poručuju #SkinCareAboutSomeOne i ove praznične sezone.

 

Kiehl’s x Made by Radio praznična kolekcija

 

Super Multi-Corrective Cream

Lagano otklizajte do mladolikog izgleda kože uz pomoć Kiehl's-ove #1 kreme protiv znakova starenja kože. Ova luksuzna krema, svilenkaste teksture ciljano deluje na čak sedam vidljivih znakova starenja.

Maloprodajna cena: 8.700,00 RSD (50ml) 

 

 

Midnight Recovery Concentrate

Poklonite sebi odmor i opuštanje ove praznične sezone sa Kiehl's-ovim najpoznatijim uljem za lice. Formulisano sa esencijalnim i botaničkim uljima, obnoviće vašu kožu preko noći, kako bi ona do jutra bila hidrirana i savršeno glatka.

Maloprodajna cena: 8.500,00 RSD (50ml)

 

 

Clearly Corrective Dark Spot Solution

Neka vaša koža blista kao stakleni ornamenti na prazničnoj bočici našeg seruma koji vidno posvetljuje kožu i tokom vremena smanjuje broj i intenzitet tamnih fleka i diskoloracije kože. Formulisan sa aktivnim vitaminom C, ekstraktom bele breze i božura, ovaj efikasni serum za lice protiv tamnih fleka pomaže u ujednačavanju tena i poboljšanju blistavost kože.

Maloprodajna cena: 9.600,00 RSD (50ml)

 

 

Ultra Facial Cream

Dokazano pruža hidrataciju čak i u ekstremnim uslovima, ova Kiehl's-ova najprodavanija krema je “must” proizvod za zimu! Avanturističke ilustracije na njenom prazničnom pakovanju savršen su izbor za sve one koji su u potrazi za uzbuđenjem!

Maloprodajna cena: 4.000,00 RSD (50ml)

 

 

Calendula Herbal-Extract Toner

Želite da ove praznične sezone održite svoju kožu svežom i umirenom? Kiehl's-ov najprodavaniji toner je proizvod za vas! Ova formula bez alkohola obogaćena laticama nevena i ekstraktom korena čička nežno umiruje i trenutno osvežava kožu, a odgovara svim tipovima kože.

Maloprodajna cena: 4.700,00 RSD (250ml)

 

 

Rare Earth Deep Pore Cleansing Mask

Novina u prazničnoj kolekciji, ali dokazani i istinski klasik među Kiehl's ljubiteljima, ova maska sa amazonskom belom glinom dobijenom odgovornom proizvodnjom pomaže u detoksikaciji vaše kože.

Maloprodajna cena: 4.400,00 RSD (125 ml)

 

 

Kiehl’s prazničnu kolekciju možete pronaći u svim Kiehl’s prodavnicama u Srbiji (Ada Mall, BEO Shopping Center, Galerija, Ušće Shopping Center u Beogradu; Promenada šoping centar u Novom Sadu), kao i na Kiehl’s webshop-u na kojem su dostupni i ekskluzivni praznični setovi.

 

O kreativnom studiju: Made by Radio 

Made by Radio poznati je kreativni studio za dizajn i animaciju. Osnovan je 2011. godine, a zahvaljujući svom hrabrom pristupu i rešenjima koja se pamte, imali su priliku da sarađuju sa nekim od vodećih svetskih brendova kao što su Netflix, American Express, Instagram, Google i Nike. Made by Radio okuplja veliki tim talentovanih pojedinaca čiji kreativni pečat pokriva niz ilustracija i animacija, i u 2D i u 3D formatima.

 

 

PR&Foto: Kiehl's Srbija

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije