10.6 C
Belgrade
8.7 C
Zagreb
10.5 C
Sarajevo
29.03.2024.

Ženstvena, nezavisna i glamurozna Guess devojka!  

IZDVAJAMO

 

Osnovan 1981. godine, američki brend Guess odmah je postao prepoznatljiv po svojim džins stilovima, a od tada ovaj američki brend uspešno je prerastao u globalni lifestyle brend koji sada dizajnira, distribuira i licencira kolekcije savremene odeće, obuće i modnih aksesoara.

 

Džemper-haljina sa kaišem / Crna torbica / Crne čizme sa štiklom / Dugačak crni kaput

 

Dizajnirana kao omaž modernim devojkama, najnovija Guess kolekcija je savremena, vanvremenska i slavi ženski duh glamura i nezavisnosti karakterističan za Guess devojke, a zamišljene u zavodljivim, kosmopolitskim komadima u prepoznatljivim sezonskim bojama.

 

Bodycon midi haljina / Narandžasta torbica / Kožne čizmice / Narandžasti ženski kaput

 

U rasponu od toplih komada sa raskošnim printovima i nijansama uključujući lepe pastelne roze i plave, jesenje crvene, ali i neutralne kao što su bež, braon i crna, nova Guess kolekcija dolazi sa aurom sveže i savremene mode i naletom boja koje će osvetliti sive jesenje i zimske dane!

 

Satenska mini haljina / Bordo kaput / Bordo torbica / Kožne rukavice / Duboke zmijske čizme

 

Nova ženska kolekcija američkog brenda Guess nastala je kombinacijom stila devedesetih i savremenih trendova, a bogata je glamuroznim komadima koji su savršeno upotpunjeni efektnim aksesoarima. Naglašavajući obavezne modne dodatke i raskošne printove, Guess kolekcija donosi svež i mladalački povetarac savremenih boja i stilova u sive zimske dane.

 

Blejzer-jakna sa kaišem / Špicaste logo salonke / Bodycon haljina bez rukava / Vuneni šešir / Logo torbica

 

Kolekcija je istovremenemo i inovativna i prožeta prepoznatljivom estetikom, a ova jedinstvena sinergija stilova pretočena je u selekciju komada koji se savršeno uklapaju u bogatu Guess arhivu. Iz kolekcije su se posebno izdvojili dvodelni kompleti, džemper haljine koje poput peščanog sata prate siluetu, kao i blistave satenske i plisirane haljine. Komadi su upareni sa zimskim kaputima, jaknama od veštačkog krzna, udobnim pletivama, kaiševima za kopčanje oko struka, čizmama sa visokom potpeticom i nikad većim izborom torbica.

 

Roze džemper otvorenih ramena / Jakna sa kragnom od eko krzna / Skinny fit pantalone / Bež čizmice / Elegantna bež torba

 

Guess devojka uvek ostavlja utisak vanvremenske elegancije i nikada ne odustaje od ženstvenosti, što se ogleda u njenom besprekornom izboru odevnih kombinacija! Ukoliko se i vi prepoznajete u ovom opisu, porkrstarite kroz trendi komade koji svojim bojama, tkaninama i krojevima zagarantovano privlači sve poglede!

 

Cropped teksas jakna / Siva torbica / Uske logo farmerke / Srebrne šljokičave salonke

 

Odabrani modeli iz jesenje kolekcije dostupni su u Guess prodavnicama u šoping centrima Galerija, Ušće i BEO u Beogradu, Promenada u Novom Sadu, kao i u Fashion&Friends radnjama u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu. Kolekciju takođe možete istražite i onlajn na fashionandfriends.com webshopu i Fashion&Friends mobilnoj aplikaciji.

 

Skinny fit farmerke / Tamnozelena rolka / Bež prsluk / Gumene čizme

 

 

Piše: Miona Blagojević

Foto: Imaginarijum magazin

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije