18.8 C
Belgrade
13.4 C
Zagreb
16.6 C
Sarajevo
28.02.2024.

H&M Brasserie Hennes se ponovo vraća da otkrije čaroliju Holiday kolekcije!

IZDVAJAMO

 

H&M te poziva na proslavu u magični svet Brasserie Hennes, koji je ovog puta transformisan u snežni pejzaž inspirisan diskom – udoban je, primamljiv i pun praznične energije. Ove sezone, kao zvezde u H&M-ovoj Holiday kolekciji, blistaju glumica Kloi Sevinji i muzičar Anderson Paak.

 

 

“Donosimo sjaj u prazničnu sezonu sa predivnom kolekcijom koja je dizajnirana da upija svetlost i poziva na zabavu. Jako smo srećni što nastavljamo sa Brasserie Hennes magijom i tokom predstojećih praznika”, rekla je An-Sofi Johanson, kreativna savetnica u H&M-u.

 

 

U Holiday kolekciji za ovu godinu sve je blistavo i sjajno – to je festival stila koji svojim neodoljivim bojama i teksturama podstiče samopouzdanje. Kolekcija ima fokus na zabavu sa sofisticiranim ključnim komadima, dok su modni dodaci smeli.

 

 

I ovu kampanju potpisuje reditelj Bardia Zeinali, a ovoga puta glavni glumci su Kloi Sevinji i Anderson Paak zajedno sa poznatim manekenima.

“Bilo je pravo zadovoljstvo raditi sa ovim divnim ljudima na novoj H&M kampanji. Igranje i pevanje usred zimske idile bilo je fenomenalno” – Kloi Sevinji

 

 

“Bilo mi je jako zabavno da radim za H&M zajedno sa sjajnom ekipom u čarobnom svetu Brasserie Hennes. Poenta je da se živi trenutak i slavi život zajedno sa ljudima koji te okružuju, a posebno pred predstojeće praznike. Baš me je ponela praznična atmosfera” – Anderson Paak

 

 

Kolekcija je dostupna u svim H&M prodavnicama u Srbiji kao i na internet stranici hm.com.

 

 

 

PR&Foto: H&M Srbija

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije