7.1 C
Belgrade
6.8 C
Zagreb
5 C
Sarajevo
26.04.2024.

Praznična H&M Home kolekcija poziva vas da pronađete svoj stil ukrašavanja!

IZDVAJAMO

 

U susret magičnoj sezoni praznika, H&M Home želi da inspiraciju pronađete u  tradicionalnoj paleti crvene boje i prepustite se najlepšim novogodišnjim ukrasima i prazničnim dekorativnim komadima za dom! 

 

 

Živopisna, energična i radosna H&M Home praznična kolekcija stiže baš na vreme za prve praznične pripreme. Magični svet šara, tekstura i boja pružiće šarmantnu scenografiju jednom od najomiljenijih doba godine, kako za odrasle, tako i za decu.

 

 

Praznična paleta boja predstavlja jarko ružičastu u kombinaciji sa živopisnom crvenom, bebi roze u kombinaciji sa ljubičastim, ali i klasične kombinacije ukrasa u crvenoj, beloj, crnoj i zlatnom! Bilo da želite da kombinujte boje ili da se pridržavate samo monohromatskog stila, ove praznične sezone neka jedino vaša mašta ograničava vašu kreativnost prilikom dekoracije doma!

 

 

H&M Home kolekcija unosi toplinu u vašu prazničnu dnevnu sobu prugastim, baršunastim crvenim i žarko ružičastim navlakama za jastuke, ekspresivnim staklenim vazama u različitim veličinama, mekim ćilimima na svećnjacima za vikendice i šarenim ćebadima od brušene vune. Posebnu atmosferu za vreme praznika uneće i zlatni svećnjaci sa spiralnim svećama u smelim bojama ili na tufne!

 

 

Kada dođe vreme za ukrašavanje jelke, H&M Home ukrasi dolaze u nikad većoj paleti boja, veličina i oblika! Od blistavih sjajnih i šljokičastih kugli, prugastih kugli sa spiralnim šarama, preko teksturiranih svilenih traka u beloj i ružičastoj boji, papirnih ukrasa, pa sve do neobičnih oblika poput automobila, rakete, ljubimaca i čaše crvenog vina! Kolekciju ukrasa zaokružuju prelepe zlatne zvezde koje će vašoj jelki dati savršenu završnicu!

 

 

H&M Home nije zaboravio na dekoraciju praznične trpeze, pa u sklopu svoje kolekcije nudo  ukrasne staklene tegle, ružičaste činije i salvete, stalke za kolače uz popodnevni čaj i poslužavnike koji daju razigran, ali luksuzan osećaj!

 

 

Da li ste znali da je H&M počeo sa onlajn prodajom u Srbiji? Pored modne inspiracije, sada možete prokrstariti novom H&M Home kolekcijom i odabrati sjajne komade za dom koji su lako dostupni putem internet stranice hm.com i H&M mobilne aplikacije.

 

 

 

Piše: Miona Blagojević

Foto: H&M Home

 

 

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije