14.6 C
Belgrade
12.3 C
Zagreb
15 C
Sarajevo
29.03.2024.

Modna jesenja nostalgija u novoj Levi’s® kolekciji!

IZDVAJAMO

 

Za većinu nas farmerke su sinonim za jedan brend – Levi’s®, što je i razumljivo budući da ovaj kultni američki brend više od jednog veka proizvodi farmerke najboljeg kvaliteta na tržištu!

Levi’s® farmerke decenijama su definisale modu, prateći i postavljajući trendove na način da oni koji ih nose izgledaju i osećaju se dobro i puno samopouzdanja. Od svog debija 1873. godine do danas, kultni 501 model farmerki postao je više od modne legende, a sada, više nego ikada, definiše casual modni stil, oličavajući revolucionarni duh ovog brenda.

 

Teksas jakna / Crop fit rolka / Široke farmerke / Bria kožne čizmice

 

Prvi par farmerki ikada kreiranih, klasični Levi’s® 501 karakterističan je po originalnom kroju i dugmadi, a prvobitno je bio namenjen radnicima kasnih 1800-ih. Od tada, brend je napravio brojne varijacije najpoznatijeg modela, nudeći niz slobodnijih 501 krojeva, novi izgled teksasa i još mnogo toga, dok je prošle godineovaj model postao deo kružne prozivodnje koja uključuje organski pamuk, reciklirani teksas i druge komponente koje se mogu reciklirati, a koje odražavaju obnovljenu posvećenost Levi’s® brenda smanjenju negativnog uticaja tekstilne industrije na životnu sredinu.

 

Parker braon kaput / Crni bodi dugih rukava / Levi's 501 sive farmerke / Bria kožne čizmice

 

U susret velikom jubileju, 150. rođendanu Levi’s® 501 modela, ne iznenađuje nas činjenica da je impresivna arhiva dizajna ovog modela, ali i drugih tradicionalnih elemenata brenda poput teksas jakni i kariranih košulja poslužila kao inspiracija za nove komade za sezonu jesen/zima 2022. Sa uvećanim proporcijama, siluetama i šemama boja, u novoj Levi’s® kolekciji pronalazimo potpuno nove boje i crte brend karaktera.

 

Marietta animal print haljina / Marlowe Sherpa jakna s dva lica / Delilah kožne čizmice

 

Kolekcija jesen/zima vraća nas u 90-te, dok istovremeno ostaje dostupna mladim ljubiteljima brenda. Ovaj trijumfalni i smeli povratak u 90-te omogućava nam da budemo kreativni kada su u pitanju oblik, silueta i stil, kroz kombinovanje arhivskih i klasičnih modela sa novim komadima. Spajajući nostalgiju sa inovacijom, ova sezona usmerena je na gledanje u prošlost i istraživanje Levi’s® arhiva, dok se istovremeno raduje novim trendovima i stilovima budućnosti koji deluju potpuno sveže, savremeno i nepogrešivo „Levi’s®“.

 

Luna Puffer zimska jakna / Roze džemper / Levi's 720 super-skinny farmerke / West bele patike

 

U susret hladnijim danima, nova Levi’s® kolekcija otkriva nam bogatstvo toplih ali laganih i opuštenijih slojeva, redizajniranih krojeva teksasa, kao i razigrane kolor blok dezene koji zrače pozitivnom energijom i nagoveštavaju dobro raspoloženje, optimizam i neprikosnovenu udobnost.

 

Sherpa Trucker jakna s dva lica / Zelena pamučna majica / Levi's 551Z Authentic farmerke / Gibbs bele patike

 

Uske farmerke će uvek imati mesto u našim ormarima i u našim srcima, ali ponekad nam je svima potrebno da se malo opustimo. Na svu sreću, opušteni krojevi sada su u trendu, ali pravi razlog zašto volimo nove Levi’s® komotnije farmerke nije zato što su „kul“, već zato što su prilagodljive, udobne i izgledaju tako dobro na svima.

 

Fillmore zelena zimska jakna / Sunset karirana košulja / Crvena pamučna majica / Levi's 511 farmerke / Emerson 2.0 kožne čizme

 

Ove sezone, ženske siluete farmerki su opuštenije sa naglašenim proporcijama, a krojevi poput Baggy Dad modela imaju srednji struk koji stoji labavije na bokovima, ima blago suženu nogavicu dok istovremeno ne štedi na stilu. Pored farmerki, nova ženska kolekcija donosi nam udobne oversized dukseve, teksas jakne sa veštačkim krznom, tople zimske jakne u raznim bojama, kao majice i haljine razigranog dizajna u animal printu i osvežavajućim bojama!

 

Teksas jakna / Levi's 501 farmerke / Prugasta majica / Duks sa printom / Gibbs bele patike

 

Što se tiče muške jeans kolekcije, sezona za jesen/zimu 2022. takođe baca akcenat na teksas sa ravnijim i opuštenijim krojevima. Klasici kao što su 501® Original i 505 kombinuju se sa modernijim modelima kao što su 501® 90s i Levi's® 551™ farmerke. Nove muške farmerke ravnog kroja inspirisane vintage modelima, idealne su za slobodniji korak zahvaljujući karakterističnom „anti-fit“ labavijem obliku. Od gornjih komada odeće, nova Levi’s® kolekcija za muškarce donosi veliki izbor kariranih košulja, dukseva sa printovima, teksas trucker jakni, zimskih jakni sa kapuljačom ali i nikad veći izbor majici sa kratkim rukavima u raznim bojama i dezenima.

 

Crna parka sa kapuljačom / Kolor-blok duks sa kapuljačom / Levi's 501 farmerke / Gibbs kožne patike

 

Bilo da se radi o oblačenju teksas ili karirane košulje za večernji izlazak, uperene sa 501 farmerkama, jedno je sigurno – niko ne može redefinisati klasiku poput Levi’s® brenda, a mi verujemo da ćete komade iz nove kolekcije, koji odišu prepoznatljivim nostalgičnim stilom u savremenom ruhu, vrlo rado nositi čitave jeseni i zime!

Istražite kolekciju za jesen/zimu u Levi’s® prodavnicama u šoping centrima Galerija, Ušće i Rajićeva u Beogradu, Promenada u Novom Sadu kao i Forum i Delta Planet u Nišu, te u Fashion&Friends prodavnicama, onlajn šopu i mobilnoj aplikaciji.

 

 

Piše: Miona Blagojević

Foto: Fashion&Friends / Imaginarijum

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije