5.6 C
Belgrade
6.3 C
Zagreb
1 C
Sarajevo
20.04.2024.

Raskošni stilovi od pliša šalju poruku vanvremenskog luksuza! 

IZDVAJAMO

 

Zbog skupe proizvodnje i debljeg tkanja, pliš je oduvek bio povezan sa luksuzom i rezervisan za posebne prilike, a kako je danas ova tkanina sve popularnija i pristupačnija, najbolji komadi od pliša postali su sinonim za jesenju modu.

 

Massimo Dutti

 

Budući da je pliš jedan od retkih materijala koji može istovremeno da pruži toplinu i eleganciju, nije iznenađenje što su komadi od pliša glavna tema ove modne sezone. Pliš važi za transsezonsku tkaninu koja se može oživljavati iznova i iznova, i kao takva nikada neće izaći iz mode. Od jesenjih toplih komada do haljina za praznične zabave, stilovi od pliša sada su prisutni svuda!

 

Massimo Dutti

 

Pliš je na svom vrhuncu i zato investirajte u komade bogate, baršunaste teksture koji odišu glamurom, poput haljina koje prate vašu siluetu, elegantnih odela u raskošnim nijansama ili aksesoarima od somota poput torbica ili ešarpi.

 

H&M

 

Bez obzira na vaše raspoloženje ili priliku, sigurni smo da ćete među kolekcijama od omiljenih brendova kao što su Massimo Dutti, Zara, H&M, Scotch&Soda pronaći nešto baršunasto za svoj garderober. Za vas smo zaokružili najlepše elegantne i trendi komade od pliša koji će vas obavijati ove modne sezone.

 

Massimo Dutti
Massimo Dutti
Massimo Dutti
H&M
Zara
Zara
Versace Jeans Couture
H&M
Zara
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Steve Madden
H&M
Zara

 

 

Piše: Miona Blagojević

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije