6 C
Belgrade
6.5 C
Zagreb
5 C
Sarajevo
25.04.2024.

Hotel Motto – veličanstveni mikrokosmos za hedoniste koji traže užitke usred užurbanog Beča!

IZDVAJAMO

 

Za većinu destinacija, jesen znači manje turista što vam daje mirnije i jedinstvenije iskustvo putovanja i odmora, a jedna od evropskih prestonica koja je najlepša baš u ovo doba godine je glavni grad Austrije!

 

 

Kao prelep istorijski grad, Beč je uvek sjajna ideja, čak i za vikend putovanja! Sa svojim koncertima klasične muzike, poslastičarnicama, barovima, uređenim vrtovima i elegantnim palatama u kojima se nalaze habsburška blaga i muzeji umetnosti koje morate videti, Beč je uvek dobar izbor za one koji sebe smatraju hedonistima!

 

 

Kako biste se u potpunosti prepustili istraživanju grada, ali i umetnosti življenja, pronašli smo hotel koji na poseban način spaja beskompromisnu bečku autentičnost sa urbanim načinom života, a nalazi se u samom srcu grada!

 

 

Sanjiv i kreativan, strastven i opušten, senzualan i detaljan, butik Hotel Motto aktiviraće  sva vaša čula! Savršeni spoj zlatnog doba Pariza, sofisticiranosti Austrije i skandinavskog mira i udobnosti, jednom kada odsednete u ovaj hotel imaćete osećak kao da ste na setu filma Vesa Andersona!

 

 

Sobe i apartmani su takođe poput filmskih setova, sa raskošnim tapetama, pastelnim bojama, sopstvenim koktel barom, obiljem somota i jastuka i instagramičnim detaljima!  Ovi s ljubavlju osmišljeni enterijeri nude puno prostora za sanjarenja, i uživanje u luksuzu dok istovremeno imate osećaj kao da ste kod kuće.

 

 

Od mermernih spiralnih stepenica do staromodnih bakarnih liftova, estetika hotela Motto je nešto što privlači mnoge putnike sa okom za detalje. U hotelu ćete naći pekaru u kojoj i lep restoran u kojem možete da doručkujete, ručate ili večerate.

 

 

Ovaj šik butik hotel nalazi se u Mariahilf četvrti u Beču, poznatoj shopping ulici koja je na samo nekoliko minuta hoda od Muzejskog trga, dok su Bečka opera i Belvedere kulturni vrhunci ove četvrti koje morate posetiti tokom vašeg boravka u hotelu Motto.

Više o ponudi lifestyle butik hotela Motto u Beču saznajte na njihovom zvaničnom sajtu.

 

 

 

Piše: Miona Blagojević

Foto: Hotel Motto

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije