16.5 C
Belgrade
16.9 C
Zagreb
13.8 C
Sarajevo
20.04.2024.

Jesen u znaku kolorblok trendova i masivnih silueta!

IZDVAJAMO

 

Ko kaže da boje nisu za jesen? Sezona jesen/zima 2022. dolazi sa puno jarkih boja i bez pravila o tome kako ih treba kombinovati i uskladiti! Iako u svetu mode kolorblok koncept ne predstavlja ništa novo, ovaj trend garantuje da će vaš izgled uvek delovati sveže i uzbudljivo, bez obzira na vremenske prilike ili godišnje doba! 

 

 

Kolorblok trend nam daje slobodu da budemo kreativni i poigravamo se bojama, a ove jeseni predlažemo vam da ovaj modni koncept ponesete na svojim stopalima u vidu upadljivih silueta i budite primećeni gde god da krenete!

 

 

Vešto spajajući svoje autentično nasleđe i tradiciju sa modernim izrazom, Camper je oduvek važio za pionirski brend obuće u kojem se susreću stil i udobnost. Pomno prateći trendove, i ove modne sezone, ovaj upečatljivi španski brend donosi nam mešavinu vrhunske izrade i besprekornog stila koja je izrazito smela, umetnička i razigrana. Sa ciljem da skrene pažnju na lepotu miksa običnog i izvanrednog i usmeravajući pažnju na estetiku i siluete, Camper ponuda obuće je raznovrsna, od klasičnog stila i tamnih nijansi, do autentičnih silueta u jarkim kombinacijama boja!

 

 

Nudeći prelep izbor elegantnih, ali i zabavnih opcija obuće koji će učiniti da skrenete pažnju na sebe, Camper kolekcija za jesen/zimu 2022. dodaje malo boje i dizajna klasičnim Camper siluetama, poput Walden i Twins mokasinama, Brutus gležnjačama, Thelma i Bonnie čizmama, ali i futurističkim modelima patika kao što su Karst i Drift Trail.

 

 

Ove sezone privucite pažnju Walden mokasinama u atraktivnom kolorblok dizajnu koji upotpunjuje siluetu kreiranu od materijala vrhunskog kvaliteta koji nude dodatnu udobnost. Camper Twins mokasine nastavljaju da osporavaju ideju da cipele treba da budu identične, predstavljajući neusklađene stilove koji su zaista jedinstveni, a ove jeseni nosimo ih u nebo plavoj ili braon boji sa kontrastnim kolorblok detaljima!

 

 

Sa željom da vam ponude vrhunsku udobnost i izdržljivost na svakom koraku tokom dana, Camper Brutus kožne gležnjače u braon-narandžastom printu dolaze sa XL Extralight® đonom za lagani osećaj i apsorpciju šoka. Junction cipele dolaze sa uklonjivim panelima za prste u različitim kombinacijama boja, a kako je napravljen od minimalnih komponenti i lepka, ovaj model obuće promoviše kružniji pristup izradi cipela. Svaka Camper silueta ima gumene podloge za vrhunsku udobnost i izdržljivost.

 

 

Osnovan na Majorci 1975. godine kao mali obućarski brend, Camper je prožet porodičnim nasleđem i umećem izrade koji pokazuje retku posvećenost modernoj obući i udobnim stilovima za samouveren izgled. Iz sezone u sezonu, Camper nudi opuštene, ali i prefinjene modne stilove koji premošćuju prostor između patika i cipela, ažurirajući klasične Camper forme inovativnim detaljima koji svaku novu kolekciju čine svežom i poželjnom!

 

 

Nova Camper kolekcija dostupna je u TC Galerija u Camper prodavnici, novoj multibrend Shoezen radnji, Fashion&Friends radnjama širom Srbije, kao i na Fashion&Friends webshopu i mobilnoj aplikaciji. Otkrijte jedinstvenu Camper estetiku i uživate u originalnom stilu koji će i ove sezone privući sve poglede, a na vama je samo da – odaberete vaš savršen par!

 

 

 

 

PR tekst: Miona Blagojević

Foto: Fashion&Frineds / Imaginarijum magazin

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije