14.6 C
Belgrade
13.7 C
Zagreb
12.7 C
Sarajevo
29.03.2024.

Novi Apple iPad je magičan, svestran i dostojan obožavanja!

IZDVAJAMO

 

Američki tehnološki gigant donosi nam potpuno novi iPad, zamišljen je da bude sposobniji, intuitivniji i još zabavniji! 

 

 

Sa redizajniranim Liquid Retina ekranom od 10,9 inča, u četiri prelepe boje, novi iPad pruža moćan način da obavljate stvari, budete kreativni i ostanete povezani. Uz osnovne dodatke dizajnirane isključivo za iPad sada možete da uživate u beskrajnoj svestranosti svega što volite da radite. Novi iPad savršen je za gledanje filmova, rad na projektu ili crtanje vašeg sledećeg remek-dela.

 

 

Potpuno redizajniran, neverovatno svestran i potpuno neodoljiv, iPad nove generacije dolazi sa M2 čipom, pomerajući granice onoga što je moguće na iPad-u. A14 Bionic čip bez napora pokreće napredne aplikacije, dok iPadOS 16 unapređuje mogućnosti iPad-a novim načinima pronalaženja i organizovanja informacija.

 

 

Sa novom pejzažnom ultraširokom prednjom kamerom od 12MP, bićete savršeno u kadru bilo da ste u FaceTime pozivu, prisustvujete video konferenciji ili snimate selfi, dok se sa Center Stage opcijom, kamera automatski prilagođava kako biste uvek bili u centru snimka.

 

 

Apple vam sada omogućava da proširite svoje mogućnosti zahvaljujući aksesoarima dizajniranim isključivo za iPad, kao što su Apple Pencil i Magic Keyboard Folio, a tu je i šareni Smart Folio za zaštitu prednje i zadnje strane.

 

 

Pomoću Apple Pencil olovke sada možete da crtate, slikate i pišete na iPad ekranu, nudeći prirodan osećaj poput prave olovke! Apple Pencil je odličan za vođenje beleški, dnevnika i sve vrste crtanja i ilustrovanja; pruža savršenu preciznost do piksela i neprimetno kašnjenje. Magic Keyboard Folio sa dvodelnim dizajnom nudi neverovatnu udobnost i iskustvo kucanja na tastaturi. Možete da koristite poznate prečice na tastaturi ili dodirnu tablu.

 

 

iPad 10th dolazi u dve opcije skladištenja (64GB ili 256GB) u Wi-Fi ili 5G verzijama, i to četiri nove boje – plava, pink, žuta i srebrna! Novi, redizajnirani Apple iPad desete generacije već sada je dostan za poručivanje u pretprodaji, dok će se u redovnoj prodaji pronaći od 2. novembra!

 

 

 

 

Piše: Miona Blagojević

Foto: Apple

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije