13 C
Belgrade
9.4 C
Zagreb
15 C
Sarajevo
25.04.2024.

H&M Move i Zlatan Ibrahimović zajedno pokreću svet!

IZDVAJAMO

 

H&M Move sa velikim zadovoljstvom najavljuje dolazak Zlatana Ibrahimovića u svoj tim. Poznati švedski fudbaler pridružiće se brendu u proleće 2023. kako bi zajedno pokrenuli svet i demokratizovali sport.

 

 

Zlatan Ibrahimović je jedan od najboljih centarfora svih vremena i igrao je u najvećim svetskim ligama. Iako njegova karijera traje više od 20 godina, on i dalje igra za AC Milan i najveći je golgeter švedske reprezentacije. Takođe, Zlatan je i otac, planinar, govori pet jezika i obožava tekvondo. On je pravi multi-pokretač.

 

 

“Često sam se u detinjstvu osećao izolovano i isključeno iz raznih aktivnosti. Devojčice i dečaci koji odrastaju poput mene trebalo bi da imaju mogućnost da nose isto što i profesionalni sportisti, a upravo se H&M Move zalaže za to. Čvrsto verujem u misiju brenda da svima treba pružiti priliku da se kreću. Jer je meni upravo kretanje promenilo život.” – Zlatan Ibrahimović, profesionalni fudbaler i multi-pokretač

 

 

Kako bi na pravi način dočekala Zlatana u H&M Move tim, Jane Fonda mu je otkrila par neprocenjivih, individualnih treninga za održavanje kondicije. Ali kako će Zlatan prihvatiti njena uputstva?

 

 

S bogatim iskustvom koje je stekla u neprofitnom sektoru radeći sedam godina kao globalna menadžerka H&M fondacije, H&M Move timu pridružila se i Diana Amini.  Kao lider programa H&M Move zajednice, Diana će sa timom stručnjaka i brend pokretačima dati značajan doprinos svetskoj inicijativi fokusiranoj na saradnju sa zajednicama koje se suočavaju sa nekim od prepreka koje sprečavaju nesmetano kretanje.

 

 

“Uklanjanje svih tih prepreka je za H&M Move od presudnog značaja. Naše prve aktivnosti biće fokusirane na decu koja su sprečena da uživaju u slobodi pokreta, a zatim i na sve ostale, sve dok se svi ne pokrenemo. Srećna sam što sam deo ovog dinamičnog globalnog tima koji će raditi na novim, pozitivnim promenama.” – Diana Amini, lider programa zajednice H&M Move

 

 

O H&M Move:

H&M Move je brend pokreta. Slavimo pokret i pozivamo svet da se kreće. Elegantnu i funkcionalnu pokretnu odeću činimo dostupnom svakom telu, na održiviji način. Posetite hm.com/move ili pratite @hm_move za više inspiracije.

 

 

 

 

PR&Foto: H&M Srbija

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije