2.7 C
Belgrade
3.9 C
Zagreb
-1.2 C
Sarajevo
20.04.2024.

Pandora x Keith Haring kolekcija – Gde se umetnost susreće sa nakitom!

IZDVAJAMO

 

Zahvaljujući omiljenom brendu nakita Pandora sada možete da ponesete deo umetnosti Keitha Heringa u vidu priveska! Kao omaž američkom pop art umetniku, Pandora je nedavno predstavila svoju prvu umetničku saradnju kolekcijom prožetom njegovim sveprisutnim vizuelnim simbolima.

 

 

Dizajnirani u dva metalna tona sa detaljima jarkih boja, komadi nakita deo su ograničene Pandora x Keith Haring kolekcije koja odaje počast njujorškom umetniku čiji rad nastavlja da prožima pop kulturu i inspiriše svojim pionirskim principima inkluzivnosti i raznolikosti.

 

 

Nova kolekcija nakita inspirisana je kultnim delima ulične umetnosti renomiranog umetnika, a njegov prepoznatljiv stil i poznate slike, poput psa koji laje, bebe anđela i silueta ljudi koji plešu postali su deo nove Pandora kolekcije od 12 komada koja uključuje narukvice, prstenje, ogrlicu i minđuše.

 

 

Haringova ambicija da učini “umetnost dostupnom svima” snažno rezonuje sa Pandorinom misijom da pruži glas ljubavi i učini da visokokvalitetni, ručno rađeni nakit bude dostupan svima. Ova strateška saradnja sa brendovima i umetnicima je način da Pandora izgradi svest i proširi svoj brend u univerzume poput umetnosti, mode i muzike.

 

 

 

Piše: Miona Blagojević

Foto: Pandora

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije