9.2 C
Belgrade
9 C
Zagreb
6.6 C
Sarajevo
19.04.2024.

Back To Basics – Najbolji komadi iz nove Replay kolekcije koje možete nositi uvek i svuda!

IZDVAJAMO

 

Italijanski denim brend Replay predstavio je novu kolekciju prepunu modnih klasika koji će postati neizostavan element jesenje garderobe.

Košulje naglašenih rukava, rolke, kožne jakne, čizme do kolena, uz farmerke u različitim nijansama plave vrlo su zahvalni za kreiranje minimalističkog izgleda. Od ručka sa prijateljima, do posla, treninga ili izlaska, kolekcija nudi jednostavne komade u monohromatskoj paleti boja na koje ćete baš uvek moći da računate.

 

 

Brend se i ove sezone pozabavio sve aktuelnijim pitanjem održivosti u modi i predano se posvetio kreiranju komada napravljenih od recikliranih i ekoloških, organskih materijala.

Donosimo vam petnaest komada koji nude bezbroj različitih načina kombinovanja:

 

KošuljaKožna jaknaFarmerkeMokasineČizmeTorba

 

Spoj dva klasika predstavlja nepogrešiv modni odabir. Belu košulju i farmerke možete da kombinujete uz patike kako biste postigli casual look ili uz sako i štikle u jarkoj boji za ležerniji poslovni stajling. Za večernji izlazak birajte kožnu jaknu i mokasine ili combat čizme, a ceo outfit zaokružite upadljivim nakitom i torbicom u neonskoj nijansi.

 

 

RolkaŠorts / TorbaČizme

Šorts od eko kože izgledaće kul u kombinaciji sa toplim čarapama i klasičnom crnom rolkom. Upotpunite outfit čizmama sa robusnim đonom, te torbom upečatljivog printa.

 

Košulja / Suknja / Patike / Torba

 

Double denim ili teksas od glave do pete već godinama važi za provereni stilski recept. Modni dodaci poput torbica u metalik nijansama odličan su način da outfit učinite zanimljivim, a iako možete da kombinujete različite vrste džinsa, za efektan utisak odaberite mini suknju i košulju u istoj nijansi.

 

 

Istražite kompletnu ponudu u prodavnicama Replay u Knez Mihailovoj 33 i šoping centrima Galerija i Ada Mall u Beogradu, Promenada u Novom Sadu i Delta Planet u Nišu, kao i prodavnicama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu. Nova kolekcija dostupna je i na Fashion&Friends webshopu i mobilnoj aplikaciji.

 

 

 

PR&Foto: Fashion&Friends

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije