11.1 C
Belgrade
10.4 C
Zagreb
9 C
Sarajevo
25.04.2024.

Doživite najlepšu jesenju bajku u raskošnoj vili na Bledskom jezeru!

IZDVAJAMO

 

Oko 50 km severozapadno od Ljubljane, u podnožju Julijskih Alpa, nalazi se bajkovito smaragdno jezero okruženo šumama, sa malim ostrvom i baroknom crkvom u srcu čija je slika, poput najlepše razglednice, obišla čitav svet!

 

 

Bledsko jezero u Sloveniji privlači pažnju posetilaca tokom cele godine, međutim, u jesen, kada drveće koje ga okružuje poprimi najlepše rustične boje, pogled na ovo magično jezero zaista oduzima dah.

 

 

Upravo zato smo kao našu sledeću vikend destinaciju odabrali Bledsko jezero, a kako bismo se u potpunosti prepustili uživanju, pronašli smo romantičnu vilu iz 19. veka na samoj obali jezera iz koje se prostiru veličanstveni pogledi!

 

 

Kombinujući raskošni stil sa savremenom udobnošću, Vila Adora izgrađena 1878. godine, obogatiće vaše iskustvo putovanja istorijom, kulturom i atmosferom ovog bajkovitog mesta. Zaštićena baštinom i pretvorena u luksuzni butik hotel, Vila Adora se može pohvaliti modernim i bogatim enterijerom sa raskošnim tapetama i salonskim nameštajem. Sobe i apartmani su uređeni sa željom da se gosti osećaju kao kod kuće, osete ljubav i radost, a pre svega uživaju u privatnosti.

 

 

Baštenski kafić i restoran vile odlično su mesto za kafu uz čuvenu kremšnitu, dok se iz jelovnika ističu inovativna sezonska jela. Vilu obavija mir, svež vazduh, sunce, voda, priroda, prijatni ljudi i bezbedno okruženje, a kako bi gosti uživali u blagodetima Bleda, hotel nudi iznajmljivanje bicikala, ali i predlaže duge šetnje duž jezera ili hajking po prirodi.

Više o Vili Adora na Bledskom jezeru saznajte na zvaničnom sajtu hotela!

 

 

 

 

Piše: Miona Blagojević

Foto: Adora Bled

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije