9.5 C
Belgrade
8.3 C
Zagreb
8.8 C
Sarajevo
25.04.2024.

Zara daje radikalan zaokret kostimima za Noć veštica!

IZDVAJAMO

 

Noć veštica je iza ugla i većina brendova uveliko popunjava svoje kataloge i izloge odećom i detaljima koji će 31. oktobra upotpuniti vaš izgled! Sa željom da najstrašniju noć u godini provedete sa stilom, Zara nas je iznenadila svojom Halloween kolekcijom sa probranim modnim aksesoarima koji će učiniti da zablistate u Noći veštica!

 

 

Umesto da se odluči za ekstravagantne dizajne koji oponašaju kostime superheroina, Zara se odlučila za modne dodatke koji će vašem izgledu dati dašak sofisticiranosti, a koje možete nastaviti da nosite svakodnevno u svojim večernjim izlascima uz omiljenu crnu haljinu.

 

 

Fascinatori, ogrlice, minđuše, broševi ili rukavice detalji su koje Zara predlaže za najstrašniju noć, a najupečatljiviji elementi ove kolekcije ističu reference na paukove i škorpije koji se mogu videti u ogrlicama, minđušama, prstenju i različitim broševima. U Zara Halloween kolekciji ne izostaju ni zmije, budući da je u ponudi fascinator koji podseća na Versace klasičnu meduzu. Trake za glavu i fascinatori upravo su jedan od centralnih dodataka kolekcije, a ljubitelji brenda mogu birati među modelima sa cvećem ili perjem.

 

 

Perje i šljokice prisutni su u novom Halloween katalogu, gde se pored nakita nalaze i ogrtači i dugačke rukavice od tila za nošenje do lakata, a nama je posebnu pažnju privukao top od tila sa prišivenim crnim krilima na leđima!

 

 

Šminka je takođe neophodna da bi se postigao upečatljiv izgled na Noć veštica, i zato je Zara proširila svoju make-up liniju senkama i olovkama za oči, kao i lakom za nokte u crvenim, crnim ili metalik tonovima. Maskara i veštačke trepavice oponašaće izgled Mortiše Adams, a make-up kolekcija zaokružena je nalepnicama sa blistavim kamenčićima za lice i telo mikro formata. 

 

 

Zara Halloween kolekcija dostupna je na zara.rs sajtu kao i u odabranim Zara prodavnicama!

 

 

Piše: Miona Blagojević

Foto: Zara

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije