19.8 C
Belgrade
14.5 C
Zagreb
15 C
Sarajevo
28.03.2024.

Google Pixel Watch kombinuje funkcionalnost i stručnost u fitnesu u sofisticiranom dizajnu!

IZDVAJAMO

 

Tehnološka kompanija Google predstavila je svoj prvi pametni sat koji je ujedno i najnoviji dodatak Google Pixel seriji digitalnih uređaja koji uključuje pametne telefone, laptopove, tablete i slušalice.

 

 

Google Pixel Watch objedinjuje inteligenciju i korisnost koju poznajemo i volimo kod Google-a, sa Fitbit-ovom stručnošću o zdravlju i fitnesu, a sve to u elegantnom i nesvakidašnjem dizajnu. Sa smelim kružnim dizajnom, Google Pixel Watch sastoji se od staklenog cilindra sata u obliku kupole, postavljenog na kućište od recikliranog nerđajućeg čelika.

 

 

Dolazeći u nijansama „Champagne Gold“, „Mat Black“ i „Polished Silver“ inspirisanim nakitom, Pixel Watch trenutno nudi 20 različitih kaiševa u širokom spektru boja i materijala kao što su koža ili tkani dizajn. Prilagodljiva lica sata i lako modifikovan korisnički interfejs nude dodatne mogućnosti personalizacije. Jedinstveni mehanizam za pričvršćivanje kaiševa inspirisan je načinom na koji se objektiv pričvršćuje za fotoaparat.

 

 

Sat pokreće Wear OS koji vam sve važne informacije donosi na elegantan displej, čineći obavljanje i praćenje zadataka praktičnijim, dok njegov celokupni dizajn čini da interakcija bude glatka, brza i laka za korišćenje. Google Watch se oslanja na Fitbit iskustvo praćenja fitnesa, nudeći praćenje otkucaja srca, aktivnosti i najpreciznije merenje otkucaja srca do sada.

 

 

Dizajniran da bude i informativan i da podstakne vežbanje, Google Pixel sat integrisan je Fitbit uređajem i donosi čak 40 režima vežbanja za praćenje omiljenih vežbi i celodnevnih aktivnosti, uključujući korake, razdaljinu sa ugrađenim GPS-om i minute aktivne zone kako bi pomogli korisnicima da urade više tokom vežbanja. Prvi Google pametni sat vam takođe pomaže da pratite svoje zdravlje pomoću EKG aplikacije da biste otkrili znake atrijalne fibrilacije (AFib) i bolje razumeli svoj san pomoću rezultata i faza spavanja.

 

 

Sat ima ugrađene poznate Google aplikacije kao što su Google Wallet, Google Maps, Google Assistant, Gmail, Calendar i YouTube Music. Dodatni detalji dizajna uključuju bočno dugme koje se suptilno nalazi iznad taktilne krune koje otvara aplikacije koje je korisnik nedavno koristio.

 

 

Google Assistant, virtuelni AI pomoćnik, nalazi se među funkcijama ugrađenim u sat kako bi korisnicima pružio sve neophodne informacije. Napravljen za nošenje i danju i noću, Google Pixel sat otporan je na vodu i ogrebotine.

 

 

Google Pixel Watch dostupan je za pre-order po cenama od 379 evra za Bluetooth/WLAN verziju, odnosno 429 evra za 4G LTE + Bluetooth/WLAN verziju.

 

 

 

Piše: Miona Blagojević

Foto: Google Pixel

 

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije