17.2 C
Belgrade
18 C
Zagreb
15 C
Sarajevo
24.05.2024.

Smeg slavi ljubav prema francuskom šampanjcu novim luksuznim frižiderima!

IZDVAJAMO

 

Kako bi proslavio 250 godina postojanja, luksuzni brend šampanjca Veuve Clicquot udružio se sa italijanskim brendom kućnih aparata Smeg i zajedno predstavili ne jedan, već dva zapanjujuća nova frižidera u ograničenom izdanju. 

 

 

Spajajući svoju prepoznatljivu retro estetiku sa nijansom žute koja se nalazi na etiketi Veuve Clicquot boce, Smeg je kreirao novi dizajn frižidera koji slave ljubav prema kultnom šampanjcu.

 

 

Prvi model frižidera, FAB28 dolazi u punoj veličini, sa prostorom za do 54 boce šampanjca, LED trakom za osvetljenje i ugrađenim metalnim policama za vino za savršeno skladištenje boca. U uzbudljivoj nijansi žute, ovaj frižider bi bio odličan izbor za one koji žele da hrabro utiču na dizajn svoje kuhinje.

 

 

Pored ovog većeg modela, italijasnki brend predstavio je i FAB10 – mini frižider koji se takođe odlikuje mekim Smeg oblinama, ali minijaturne veličine. Ovaj mini frižider idealan je za skladištenje jedne boce šampanjca što je odličan izbor za one koji žele da dodaju malo sunčeve žute nijanse u svoj kućni bar. Oba frižidera imaju Smeg potpis od nerđajućeg čelika kao i prepoznatljiv Veuve Clicquot logo na vratima.

 

 

Luksuzna saradnja dva poznata brenda takođe uključuje i još jedan poseban proizvod: Clicquot frižider u u žutoj i ružičastoj nijansi u koji savršeno staje jedna boca šampanjca.

 

 

Ovo nije prvi put da Smeg sarađuje sa drugim brendovima za proizvode ograničenog izdanja, budući da je prethodno sarađivao sa kompanijama Disney, Coca-Cola, Dolce & Gabbana i Mini.

 

 

Ograničena serija SMEG x Veuve Clicquot frižidera dolazi po cenama koje su znatno iznad standarda za Smeg asortiman. Dostupni za kupovinu od novembra, SMEG FAB10 mini frižider prodavaće se po ceni od oko 2.900 evra, dok za FAB28 frižider pune veličine morate izdoviji čak 4.000 evra.

 

 

 

 

Piše: Miona Blagojević

Foto: SMEG

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije