16.5 C
Belgrade
16.9 C
Zagreb
13.8 C
Sarajevo
20.04.2024.

Ovaj privlačni komad nameštaja sa zaobljenom estetikom prilagodiće se svakom enterijeru!

IZDVAJAMO

 

Nadaleko poznat po vrhunskoj izradi jedinstvenih inovativnih komada nameštaja koji se harmonično stapaju sa svakim enterijerom, nude elegantnu funkcionalnost i estetiku, Teixeria Design Studio sa sedištem u Portugalu predstavio je jedinstvenu komodu sa beskrajnim stilovima prilagođavanja koja će zadovoljiti sve vaše potrebe za odlaganjem! 

 

„Embrace“ („Zagrljaj“) komoda primamljivog dizajna dolazi sa jedinstvenim spojevima, mekim oblinama i slojevima koji se preklapaju. Sa umirujućom zaobljenom i elegantnom estetikom, ovaj eklektični komad nameštaja leži na zakrivljenoj traci od šperploče koja, poput zagrljaja, obuhvata celokupnu jedinicu, a upravo odatkle potiče i njegovo ime.

 

 

Pokazujući kako se njeni zakrivljeni oblici mogu neprimetno spojiti u jedno, istovremeno nudeći zanimljiv i privlačan kontrast, početna polazna tačka dizajna za ovu komodu sa skandinavskom notom bio je spoj nogara.

 

 

Sa ciljem da pruži minimalistički pristup jeziku dizajna, izbalansirana sa funkcionalnošću, „Embrace“ komoda zadržava meku siluetu uprkos čvrstim materijalima koji se koriste u njenoj konstrukciji. Ovaj privlačan komad dodatno obuhvata niz pametnih rešenja za skriveno skladištenje i upravljanje kablovima, pružajući osnovne predmete dostupnim, ali i daleko od očiju kada nisu u upotrebi.

 

 

Postavljen na četiri noge, njen gornji deo se može koristiti kao stočić za kafu, dok se sa strane mogu naći dve bočne fioke sa vertikalnim otvorom, konvencionalna fioka u sredini i otvorena polica na dnu u kojoj se mogu smestiti časopisi kao i drugi dodaci. Pored toga, njen gornji deo ima otvoreni prostor u odnosu na zakrivljenu ploču, pružajući mogućnost da kablovi lako prođu kroz otvor.

Više o ovom multifunkcionalnom konceptu saznajte na sajtu Teixeira Design Studio.

 

 

 

 

Piše: Miona Blagojević

Foto: Teixeira Design Studio

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije