2.8 C
Belgrade
-0 C
Zagreb
-1.1 C
Sarajevo
11.12.2023.

Weekend Max Mara kolekcija za jesen/zimu otkriva umetnost stvaranja ličnog utočišta!

IZDVAJAMO

 

Ove jesenje sezone uronite u jedinstveni univerzum koji vam omogućava da ponovo otkrijete svoju unutrašnju kreativnost i kanališete osećaj ličnog utočišta u svoj stil, zahvaljujući novoj Weekend Max Mara kolekciji!

 

 

Priroda i arhitektura inspirišu novu Weekend Max Mara kolekciju koja donosi kombinacije jednostavnih materijala i zemljanih nijansi, dok se poigravanje siluetama, volumenom i teksturama ogleda u komadima koji su otvoreni za individualnu interpretaciju i stilizovanje bez napora, bilo da ih nosite napolju ili unutra!

 

 

Iz kolekcije su se posebno izdvojili komadi poput trenč kaputa prepoznatljivog kroja sa resama, praktični komadi poput toplih jakni, džempera, pletenih kapa, kožnih čizama, ali i Pasticcino torbi sa različitim dezenima i teksturama. Karirani dezeni osveženi su puderasto ružičastim nijansama, dok su klasična pletiva su ispletena kolor blok stilu.

 

 

Kampanju za Weekend Max Mara kolekciju za jesen/zimu 2022 pogledajte u galeriji u nastavku i pronađite inspiraciju se za svoj novi jesenji outfit!

 

 

 

 

Piše: Miona Blagojević

Foto: Weekend Max Mara

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije